Kada sam na youtube-u nema zvuka kad gledam video i bilo koju stranicu na netu koja ima veze sa zvukom i na xfire-u isto nemam zvuk kad mi neko pise poruku.Imam mozillu firefox.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kada sam na youtube-u nema zvuka kad gledam video i bilo koju stranicu na netu koja ima veze sa zvukom i na xfire-u isto nemam zvuk kad mi neko pise poruku.Imam mozillu firefox.
Da samo na netu,a neznam tocno kad ali bilo mi je jedno vrijeme puno virusa pa neznam jel su oni krivi?
E procito sam ali neznam kao da napravim taj msacm32,jel mi ti mozes rec ako znas?
Hajde u Start>Run i upiši "regedit",bez navodnika.
možda je razlog banalan..jel ti uključen windows audio u servisima?
Jel imas instaliran Flash player?
Nije ni to pomoglo.Najbolje da metnem nove windowse
Pokušaj napraviti što ti preporuča Bugy,izbriši drivere i ponovno ih instaliraj.I imaš li posebnu zvučnu karticu ili koristiš onu koja je na matičnoj ploči?Ako imaš onu integriranu na matičnoj ploči izbriši kompletne drivere za ploču i ponovno ih instaliraj.
ja nemam zvuk na zvučnicima od monitora...
ali zato imam(rezervne)zvučnike 5.1 na kojima sve ide
neznam koji problem
Problem rijesen bilo ne nest sa onim u regeditu
Hvala svima!!!
Molim pomoć.Kako ući u registri i kreirati kljuć da dobijem zvuk na netu?Unaprijed hvala -početnik
Sve sam opisao u prijašnjim porukama.
el ti imas mozda 5.1 sustav
Ako pitaš mene,odgovor je - imam.A zašto pitaš?
Skuzio sam da mi zvuk sa neta radi samo na slusalicama a na zvucnicima ne jel zna ko problem?
Taj tvoj problem je stvarno neobičan,ali vidjeti ću malo po Internetu ima li možda netko sličan problem i koje je rješenje toga.I ti isto pogledaj po Internetu ili pitaj nekoga da ti pomogne.
Ja imam utore za slusalice sa prednje strane kompa i tamo mi radi a sa straznje ne,mozda ti utori nerade dobro.
Jesi siguran da si sve u dobre rupe pogodio? Meni je taj problem bio kad sam kabel od prednjih zvucnika stavio u krivu rupu (imam 5.1). Zvuk je radio svagdje, osima na netu.
Možeš pokušati to što ti predlaže Assassin,ali mislim da je to softverski problem.Teško da će ti zbog toga što si možda krivo spojio zvučnike, zvuk raditi svugdje osim sa Interneta.
Možeš pokušati to što ti predlaže Assassin,ali mislim da je to softverski problem.Teško da će ti zbog toga što si možda krivo spojio zvučnike, zvuk raditi svugdje osim sa Interneta.
Na kompu imam a na netu nemam zvuk. Instalirao sam ponovo i Flash Player,Javu, Shockwave i sve zivo. Drajvere sam ponovo instalirao, ovo u regeditu sam uradio i nista. Ni na Google Chrome, ni na Mozilli, ni Operi , ni IE nemam zvuk. Samo jednom mi se pojavio zvuk al tad je izasao nekakvi crveni okvir ali cim sam iskljucio pretrazivac nija ga bilo ponovo. Sta da radim? Evo slike tog crvenog okvira...