Nemam zvuka na netu.Pomoc!

poruka: 27
|
čitano: 15.085
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Kada sam na youtube-u nema zvuka kad gledam video i bilo koju stranicu na netu koja ima veze sa zvukom i na xfire-u isto nemam zvuk kad mi neko pise poruku.Imam mozillu firefox.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Nemam zvuka na netu.Pomoc!
nix123 kaže...

Kada sam na youtube-u nema zvuka kad gledam video i bilo koju stranicu na netu koja ima veze sa zvukom i na xfire-u isto nemam zvuk kad mi neko pise poruku.Imam mozillu firefox.

Kažeš da ti nema zvuka samo kad si na netu?Kada si primjetio taj problem?
16 godina
neaktivan

Da samo na netu,a neznam tocno kad ali bilo mi je jedno vrijeme puno virusa pa neznam jel su oni krivi?

16 godina

Ako nisi,skeniraj računalo i vidi imaš li trenutno neki virus.

EDIT:Malo sam tražio po Internetu i ovo je možda rješenje tvog problema.Pokušaj tako.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2009 15:00 (Izzy).
16 godina
neaktivan

E procito sam ali neznam kao da napravim taj msacm32,jel mi ti mozes rec ako znas?

16 godina

Hajde u Start>Run i upiši "regedit",bez navodnika.

16 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Znam ja do tamo doc i nisam naso taj nez kak se sad zove ali neznam ga napravit

16 godina
neaktivan

možda je razlog banalan..jel ti uključen windows audio u servisima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel imas instaliran Flash player?

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nix123 kaže...

Dali nemaš zvuka samo kad si spojen na internet ili općenito? Deinstaliraj postojeće drivere za zvuk i instaliraj one koji su ti posljednji radili. Isto ponovi sa kodecima.
16 godina
nix123 kaže...
Izzy kaže...

Znam ja do tamo doc i nisam naso taj nez kak se sad zove ali neznam ga napravit

Nije teško,evo ti slike:

Napraviš ga tako da klikneš desnim klikom na praznu površinu,New>String Value i imenuj ga kao "Wavemapper"(bez navodnika),zatim dva puta klikni na njega i za Value data napiši msacm32.drv.
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2009 18:19 (Izzy).
16 godina
neaktivan

Nije ni to pomoglo.Najbolje da metnem nove windowse

16 godina

Pokušaj napraviti što ti preporuča Bugy,izbriši drivere i ponovno ih instaliraj.I imaš li posebnu zvučnu karticu ili koristiš onu koja je na matičnoj ploči?Ako imaš onu integriranu na matičnoj ploči izbriši kompletne drivere za ploču i ponovno ih instaliraj.

16 godina
neaktivan

ja nemam zvuk na zvučnicima od monitora...

ali zato imam(rezervne)zvučnike 5.1 na kojima sve ide

neznam koji problem

Da se locka nespavalice i birc 90% spamera bi bilo u depresiji, a ako si medu onih 10% stavi ovo u potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Problem rijesen bilo ne nest sa onim u regeditu

Hvala svima!!!

16 godina
neaktivan

Molim pomoć.Kako ući u registri i kreirati kljuć da dobijem zvuk na netu?Unaprijed hvala -početnik

0 0 hvala 0
16 godina

Sve sam opisao u prijašnjim porukama.

16 godina
neaktivan

el ti imas mozda 5.1 sustav

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ako pitaš mene,odgovor je - imam.A zašto pitaš?

16 godina
neaktivan

Skuzio sam da mi zvuk sa neta radi samo na slusalicama a na zvucnicima ne jel zna ko problem?

16 godina

Taj tvoj problem je stvarno neobičan,ali vidjeti ću malo po Internetu ima li možda netko sličan problem i koje je rješenje toga.I ti isto pogledaj po Internetu ili pitaj nekoga da ti pomogne.

16 godina
neaktivan

Ja imam utore za slusalice sa prednje strane kompa i tamo mi radi a sa straznje ne,mozda ti utori nerade dobro.

17 godina
neaktivan

Jesi siguran da si sve u dobre rupe pogodio? Meni je taj problem bio kad sam kabel od prednjih zvucnika stavio u krivu rupu (imam 5.1). Zvuk je radio svagdje, osima na netu.

Nothing is true, everything is permitted...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Možeš pokušati to što ti predlaže Assassin,ali mislim da je to softverski problem.Teško da će ti zbog toga što si možda krivo spojio zvučnike, zvuk raditi svugdje osim sa Interneta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Možeš pokušati to što ti predlaže Assassin,ali mislim da je to softverski problem.Teško da će ti zbog toga što si možda krivo spojio zvučnike, zvuk raditi svugdje osim sa Interneta.

Meni je tako bilo, i  nakon dugo trazenja u cem je problem, naletio sam na jednom forumu na covjeka koji je imao isti problem i uzrok je bio bas taj, krivo "ubodeni" zvucnici u zvucnu.
Nothing is true, everything is permitted...
13 godina
neaktivan

Na kompu imam a na netu nemam zvuk. Instalirao sam ponovo i Flash Player,Javu, Shockwave i sve zivo. Drajvere sam ponovo instalirao, ovo u regeditu sam uradio i nista. Ni na Google Chrome, ni na Mozilli, ni Operi , ni IE nemam zvuk. Samo jednom mi se pojavio zvuk al tad je izasao nekakvi crveni okvir ali cim sam iskljucio pretrazivac nija ga bilo ponovo. Sta da radim?     Evo slike tog crvenog okvira...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
f5
bozana keserovic
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice