Nema zvuka na cromeu

poruka: 7
|
čitano: 1.536
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Nema zvuka na cromeu

Dakle ..nemam zvuka na youtube pjesmi ili spotu kad ga pokrenem preko google cromea .... sto da radim ..dok npr kad dobijem poruku an fejs onad se cuej zvuk poruke

molim vas ne savjetujte mi druge browsere

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Nema zvuka na cromeu

Ja sam taj problem riješio tako da sam ga restartao.

I imaš dolje u alatnoj traci podešenja za zvuk, pa pogledaj ako je tamo nešto stišano.

16 godina
neaktivan
Nema zvuka na cromeu

taj problem ti imam i ja nekad ..otiđem u volume mixer i tam par puta smanjim i pojačam i zvuk je tu.. čudan problem..

Moj PC  
0 1 hvala 1
14 godina

ne pomaže

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
14 godina

Molim vas pomagajte

14 godina

Itko

14 godina
Nema zvuka na cromeu

Sad mi se sve isto dogodilo u oper i ...što da radim

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice