znaci ovako u par igrica mi nece uci zbog istog razloga pa sad zanima me zna li netko sto je to,znaci pise sljedece:
The program cant start beucase X3DAudio1_7.dll is missing from your computer.Try reinstalling the program to fix this problem.
reinstal ne pomaze sam da naglasim ovo mi se dogadja kod WEC3 te METRO-a ima netko neku ideju..??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
znaci ovako u par igrica mi nece uci zbog istog razloga pa sad zanima me zna li netko sto je to,znaci pise sljedece:
The program cant start beucase X3DAudio1_7.dll is missing from your computer.Try reinstalling the program to fix this problem.
reinstal ne pomaze sam da naglasim ovo mi se dogadja kod WEC3 te METRO-a ima netko neku ideju..??
Instaliraj zadnju verziju Direct X drivera.
Skini ovaj falj, otpakiraj ga iz zipa i stavi u direktorij od igre.
Zar je teško kopirat error u google :(
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?x3daudio1_7
Ne skidati biblioteke s neta uokolo. Što ako neka od tih biblioteka ima dodatne dependencyje? Što ako je pogrešna verzija? A što ako sadrži maliciozan kod?
Instaliraj DirectX
evo ga directx mi je izgleda bio zbrckan jel nije mi ni instalaciju iz prve htjelo al evo nakon par puta instalirao normalno puno hvala ekipa..:)
sry za dupli post al sad me druga pak zeza oko necega sa physxcudart20.dll is missing from your computer.Try reinstalling the program to fix this problem.
jel moze to bit do pyhsx-a al evo probao sam ga jos jednom instalirat i isto sam mozda krivi skinuo..??
radi se o moh 2010 igrici..
sry za dupli post al sad me druga pak zeza oko necega sa physxcudart20.dll is missing from your computer.Try reinstalling the program to fix this problem.
jel moze to bit do pyhsx-a al evo probao sam ga jos jednom instalirat i isto sam mozda krivi skinuo..??
radi se o moh 2010 igrici..
Teško je reći, imaš ATI karticu pa je pitanje što će ti Nvidijin Phys-x. Očito igri nedostaju neki fajlovi. Tako je to s piratlukom...