Nece uci u igrice nes fali..??

poruka: 8
|
čitano: 3.143
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

znaci ovako u par igrica mi nece uci zbog istog razloga pa sad zanima me zna li netko sto je to,znaci pise sljedece:

The program cant start beucase X3DAudio1_7.dll is missing from your computer.Try reinstalling the program to fix this problem.

reinstal ne pomaze sam da naglasim ovo mi se dogadja kod WEC3 te METRO-a ima netko neku ideju..?? 

Moj PC  
1 1 hvala 0
18 godina
Re: Nece uci u igrice nes fali..??
tomislavivic kaže...

znaci ovako u par igrica mi nece uci zbog istog razloga pa sad zanima me zna li netko sto je to,znaci pise sljedece:

The program cant start beucase X3DAudio1_7.dll is missing from your computer.Try reinstalling the program to fix this problem.

reinstal ne pomaze sam da naglasim ovo mi se dogadja kod WEC3 te METRO-a ima netko neku ideju..?? 

Instaliraj zadnju verziju Direct X drivera.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
14 godina
neaktivan

Skini ovaj falj, otpakiraj ga iz zipa i stavi u direktorij od igre.

LOL
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina

Zar je teško kopirat error u google :(

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?x3daudio1_7

16 godina
neaktivan

Ne skidati biblioteke s neta uokolo. Što ako neka od tih biblioteka ima dodatne dependencyje? Što ako je pogrešna verzija?  A što ako sadrži maliciozan kod?

Instaliraj DirectX

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot

0 0 hvala 1
14 godina

evo ga directx mi je izgleda bio zbrckan jel nije mi ni instalaciju iz prve htjelo al evo nakon par puta instalirao normalno puno hvala ekipa..:)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

sry za dupli post al sad me druga pak zeza oko necega sa physxcudart20.dll is missing from your computer.Try reinstalling the program to fix this problem.

jel moze to bit do pyhsx-a al evo probao sam ga jos jednom instalirat i isto sam mozda krivi skinuo..??

radi se o moh 2010 igrici.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

sry za dupli post al sad me druga pak zeza oko necega sa physxcudart20.dll is missing from your computer.Try reinstalling the program to fix this problem.

jel moze to bit do pyhsx-a al evo probao sam ga jos jednom instalirat i isto sam mozda krivi skinuo..??

radi se o moh 2010 igrici.. 

Teško je reći, imaš ATI karticu pa je pitanje što će ti Nvidijin Phys-x. Očito igri nedostaju neki fajlovi. Tako je to s piratlukom...

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.11.2012 19:59 (rustweaver).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice