Ne radi LAN

poruka: 6
|
čitano: 2.306
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Ne radi LAN

Pozdrav,

imam jedan problem. Naime ja imam Windows 7, a moj brat Windows XP. Sada konačno kada imamo vremena, htjeli smo zaigrati neke igra preko LAN-a, kao što su KKND Krossfire i Arsenal Extended Power. Ali ja se nikako ne mogu spojiti sa bratom na LAN-u. Kako to popraviti? U local area connection properties imam ove stavke uključene:

Client for microsoft networks

Kaspersky Antivirus NDIS 6 filter

QoS packet scheduler

File and Printer sharing

Internet protocol version 4

Link-Layer topology

Isključio sam prije igranja i firewall i antivirus. Kako sada da igramo igre? Naime njegovo računalo vidim preko mreže, ali nemožemo igrati ništa. Dali ima spasa ili se različiti windowsi jednostavno "ne trpe"? Usput dali bi pomoglo kada bi instalirao Windows XP na virtuali? Jeli se to isplati ili je samo uzaludno trošenje vremena? Molim za pomoć, hvala ljudi!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Ne radi LAN

Da li se racunala mogu pingati međusobno ?

Kako ti je konfiguriran lan ? Da li je DHCP ili su staticke adrese ?

Vidim da pokusavate upogoniti dosta stare igre. Ove koje si nabrojao mozda koriste IPX protokol (znam da command & conquer jest), pa ces ga morati dodatno instalirati.

16 godina
protjeran
JoeFly kaže...

Da li se racunala mogu pingati međusobno ?

Kako ti je konfiguriran lan ? Da li je DHCP ili su staticke adrese ?

Vidim da pokusavate upogoniti dosta stare igre. Ove koje si nabrojao mozda koriste IPX protokol (znam da command & conquer jest), pa ces ga morati dodatno instalirati.

Mogu se pingati. DHCP su adrese. Ali radio nam je KKND normalno prije. Trebalo se samo napisati IP adresa njegovog kompa. I sve je radilo. I u Arsenalu je omogučeno preko tcp/ip. Ali jednostavno mi ne da ni do izbora gdje biram preko ćega ću se spajati IPX, TCP/ip. Stvarno ne kužim :(

16 godina
protjeran
Ne radi LAN

Jeli bi radilo u MS Virtual PC-u kada bih instalirao Windows XP?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
AlfaDelta kaže...

Jeli bi radilo u MS Virtual PC-u kada bih instalirao Windows XP?

Pa zar nitko nezna?

16 godina
protjeran
Ne radi LAN

mene je prije zezalo za cod ali se meni nije dalo zezat sa tim pa sam ja stavio XP na komp i odma je radilo tako da stavi ili on 7 ili ti Xp i workat ce ti

z v o n e x p
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice