Ne radi desni klik

poruka: 8
|
čitano: 7.062
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ne radi desni klik

ne radi mi desni klik nikako na računalu,možete mi pomoći,sa mišom je sve u redu,nešto je do računala

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Ne radi desni klik

Da od nečega krenemo (iako vjerojatno nije u tome problem), skeniraj MBAM-om.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
17 godina
odjavljen

Skeniraj komp sa antivirusom, MBAMom i SuperAntiSpywareom. Ako ima smeća, počisti i trebalo bi sve bit ok. A ako nema virusa/spywarea, probaj napravit repair ili sruši windowse jer nema nikakvog razloga da desni klik ne radi (to se nigdje ne može isključit/uključit u registryju).

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
Ne radi desni klik

Za početak, navedi os!

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...

Za početak, navedi os!

Windows XP professional

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
16 godina

Jesi isprobao miša na drugom kompu?

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
neaktivan
deadman kaže...

Jesi isprobao miša na drugom kompu?

jesam i sve odlično radi,skenirao sam komp,pronašlo mi je malware i izbrisao sam ga,resetirao komp i dalje ne radi desni klik

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 17:43 (Znatiželjac).
16 godina

Kopiraj log iz HiJackThis-a ovdje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice