Ne može naći AsusSetup.ini

poruka: 7
|
čitano: 1.484
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Eto, nešto sam čačkao po registryu i sad mi se pri svakom dizanju windowsa 7 64bit pojavljuje poruka na slici.

Dakle win ne može pronaći Asus Setup.ini file ?

Ja ga lijepo našao u instalacijskom folderu za chipset, iskopirao ga svuda po registriju u sys 32, sys 64 itd no stalno se pojavljuje. Ponovom (pokušajem instalacije) instalacijom chipseta se ne događa ništa, jer je "gore" najnoviji chipset pa se install ni ne želi izvršiti.

Zna li itko rješenje ?

Hvala unaprijed i bog vam dao zdravlja. {#}

UBITI, NE PUSTITI--UBITI NE, PUSTITI

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Ne može naći AsusSetup.ini
Budokai kaže...

Eto, nešto sam čačkao po registryu...

Ne čačkaj osim ako ne znaš di čačkašSmijeh

Jesi probao napravit sys restore na stanje od prije par dana? Windowsi sami rade restore pointove, imaš neki sigurno. Samo provjeri što će rollback napraviti, koje će aplikacije/promjene napraviti tako da znaš što moraš vratiti.

Ubuduće, ne kopaj po registryu osim ako točno ne znaš što tražiš. I uvijek backupiraš registry, radiš restore point ili kopiraš regkey koji brišeš/modificiraš na sigurno.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
14 godina
protjeran

Eh, vratio bih ja sys restore kad bih ga imao. 

Imam SSD pa ga je preporuka isključiti (sys restore) i ja to učinih. {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 15:51 (Budokai).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Nice. Sys restore se ne gasi na SSDu, samo se smanji dozvoljena veličina restore pointova.

No, probaj deinstalirati driver od čipseta - prije svega, napravi restore point Smijeh - možda postoji u Programs and... ili obriši ga u device manageru - npr. diskovni kontroler, audio kontroler i USB kontroler - to bi moralo nekako "forsirati" instalaciju novog drivera i popravak tog .inf fajla.

I pogledaj što ima u Startupu u msconfigu. Možda ti je tamo rješenje problema.

14 godina
protjeran

Although not as crucial now as it once was, System Restore allocates restore points within many SSDs that do not work well with the SSD or TRIM.  There have been numerous examples of  System Restore degrading SSD performance significantly within a few weeks and makes it very difficult for TRIM to function.  Disabling System Restore is not only recommended throughout the web, but also, Intel has lately also included this advise with respect to its SSDs.

Disabling System Restore will also return to you a fair amount of ssd storage space. Some time ago, we had published an article discusses these issues and also provides a simple test process to determine if System Restore may be affecting your SSD Performance.

LINK-po preporuci s foruma

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

Nice. Sys restore se ne gasi na SSDu, samo se smanji dozvoljena veličina restore pointova.

No, probaj deinstalirati driver od čipseta - prije svega, napravi restore point Smijeh - možda postoji u Programs and... ili obriši ga u device manageru - npr. diskovni kontroler, audio kontroler i USB kontroler - to bi moralo nekako "forsirati" instalaciju novog drivera i popravak tog .inf fajla.

I pogledaj što ima u Startupu u msconfigu. Možda ti je tamo rješenje problema.

U msconfig > startup sam prvo micao kvačice sa svega "sumnjivog" {#}

Jedino još mogu u divajs menadžeru pokušati brisanjem pokušati vratiti nešto...aj` vidjet ćemo.

Ma jok !

Evo slika nakon uninstalla u device manageru. Windows ponovo pronađe sve što treba no, "poruka" ostaje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 17:06 (Budokai).
17 godina
odjavljen

Pripremi DVD od windowsa i u cmd-u pokreni sfc /scannow

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice