Ne mogu otvoriti fontove!?

poruka: 7
|
čitano: 1.229
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

ev vako, problem je sljedeci, kad udjem u Moje racunalo pa u WINDOWS pa u Fontove ne mogu ih otvoriti, znaci ostanem u mapi WINDOWS i bude onaj pjescani sat i pise Not responding...sad do cega je nezznam...tako je i kad odem u upravljacku plocu i pokusam otvorit fontove, MORAM ih otvorit da ubacim nove fontove al mi ne uspjeva!

ps: kad pokusam kopirat mapu fontove na desktop dodje do pola kopiranja i onda pise neki ERROR...aj mi sad MOLIM VAS recite do ceg je???? IznenađenIznenađenNeodlučan

zasto su smajlici zuti? Hmm...
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Možda se nešta zeznulo u sistemskoj bazi Wina. Da probaš napraviti recovery sa CD-em od XP-a?

Ako imas instalirano nesta od Adoba (PS...) probaj uninstalirati te programe.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

zasto mislis da je do Adobea? Neodlučan

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

dobro pa jel zna itko odgovor na ovo pitanje?? Plač

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
RE: Ne mogu otvoriti fontove!?

najvjerojatnije greška na disku (neki od fontova ima grešku) ili (pošto trebaš fontove znači Corel i/ili Photoshop), možda koristiš neki fontmanager.. Ako ti se kompjuter ponekad smrznuo-restartao u zadnje vrijeme, -cca 90% je greška na disku. -chkdsk /r.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.7.2009 22:32 (ihush).
16 godina
neaktivan

PONEKAD zamrznuo??? isse jos pitas...ahh htio sam bas otvorit temu, evo ti moje price o tome, znaci imao sam Vistu na kompu i srusila se i odnio sam komp (tj. moj stari ga je odnio) na servis i tam mi instaliraju XP, ja se vratim kuci upalim komp kad se ono za 5 min zamrzne, najvise mi se zamrzavao kad sam gledao video i slike na netu, pogotovo slike na ovom forumu, i tako ti se meni non stop a ja uvjek restart restart restart ee ja mislim da sam ga restartirao vec jedno 1000 puta...stvarno ti kazem, i odem ja na servis i dodjem za 2 dana i kaze da su popravili gresku, i ja upalim komp kad ono opet, i ja opet odnesem i oni izvade jedan RAM od 512 MB i kaze evo sad je u redu, a ja imo 2x512 MB... WTF??? onda su oni to sjebali...al dobro, uzeli mi oni 100 KM (400 kn!!!) za te njihove popravke i ja doso kuci i opet palim komp, ee komp se dize 20 min, onda pise ono welcome jedno 10 min, pa ucitavanje vasih postavki jos deset...ee ja popi*dio i sad mi se opet zamrziva pas mu mamu kak to???... ev restarto mi se prije 5 min..FUCK!

EDIT: ne kuzim ovo za corel i fotosop...sta si htio reci ???

Izlanuo se i ovo ne kuzim: chkdsk /r.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.7.2009 22:45 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
RE: Ne mogu otvoriti fontove!?

-ako neznaš što sam mislio pod Corel i Photoshop .. onda nije ni važno :)) -to su dva glavna grafička alata...

-sad je šansa za neispravnost diska cca 98%..

otvori CMD Start/run cmd (enter) i utipkati naredbu ''chkdsk c: /r'' -bez navodnika i ponoviti za svaki disk/particiju koji imaš (osim FDD i CD).

Ponudit će ti nakon restarta... -prihvati i budi strpljiv.

Bolji način, bootaj s WinXP CDa, u recovery console, (admin pass znaš?)... ili iskopiraš rec-con, na disk i imaš ga kao multiboot opciju...

može potrajati dosta dugo, ovisi o veličini diska, količini fileova i broju grešaka.. ponekad i satima, ako završi za manje od 10 minuta to je jako brzo (.. i vjerojatno nije bilo grešaka ali onda je problem nešto drugo...) Izlanuo se

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice