Evo ukratko, nabavio sam si Office 2010 i sad idem uninstalirati Office 2007 Enterprise i nakon nekog vremena se prekine brisanje. Onda odaberem opet uninstall jer je još bio tamo i onda izbaci 'The language of this installation package is not supported by your sistem' probam ručno obrisati cijelu mapu Officea i uspijem jedno 97 % obrisati, kasnije restartam i probam obrisati ono što se nije moglo a ono opet cijela mapa tamo kao da nisam ni brisao. Jel postoji neki način da se ovo makne? Sad me toliko naživciralo da na kraju najradije ne bih ni stavljao ništa od Microsofta.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ukratko, nabavio sam si Office 2010 i sad idem uninstalirati Office 2007 Enterprise i nakon nekog vremena se prekine brisanje. Onda odaberem opet uninstall jer je još bio tamo i onda izbaci 'The language of this installation package is not supported by your sistem' probam ručno obrisati cijelu mapu Officea i uspijem jedno 97 % obrisati, kasnije restartam i probam obrisati ono što se nije moglo a ono opet cijela mapa tamo kao da nisam ni brisao. Jel postoji neki način da se ovo makne? Sad me toliko naživciralo da na kraju najradije ne bih ni stavljao ništa od Microsofta.
koji program koristiš za uninstall?
Prvi put cuje za ovakvo nesto.
Mozda da skines neki program za uninstall
Probao sam uninstall iz windowsa.
Pokušaj reinstalirati 2007 pa ga onda pokušaj izbrisat.
Probao sam uninstall iz windowsa.
Evo nasao sam na Micro$oft stranici:
LINK - na engleskom
Link - evo ga na hrvatskom
Edit: dodao sam link na hrvatskom, pa sada kako te volja, ako ti je win na engleskom onda idi prvi ako je pak na hrv onda idi drugi.
Probao sam i taj način ali uvijek ima nešto što se ne da obrisati.
Probao sam i taj način ali uvijek ima nešto što se ne da obrisati.
zašto ga odmah nisi išao deinstalirati s revo uninstallerom?
Nisam nikad koristio nekakav poseban program za brisanje, uvijek iz windowsa, probat ću opet instalirati Office 2007 pa ga uninstalirati sa nekim od tih programa.
Odličan link ali će mu trebat 3 sata dok ga na takav način ne izbriše.
Pitao je i ja sam nasao to rijesenje. Nisam ja kriv sto je MS usrao stvar.
@autoru teme
vidim da si probao ovo sto sam napisao.
Probaj ubaciti cd, instalirati opet office, pa opet pokrenuti cd i onda umjesto instalacije odabrati uninstall
meni je 2010 blue mondo išao bez problema preko 2007
evo pomoć, ovaj drugi link briše 100%
Nisam nikad koristio nekakav poseban program za brisanje, uvijek iz windowsa, probat ću opet instalirati Office 2007 pa ga uninstalirati sa nekim od tih programa.
to ti je greška,napredna deinstalacija i brišeš sve što nudi do kraja, kad se digne programski deinstaler pustiš da odradi..ignoriraš restart i ideš dalje s revom dok ne pobriše(označi sve/briši sve) sve iz registra od programa koji deinstaliraš
Instalirao sam ponovo Office 2007 i sad ga brišem sa Perfect Uninstallerom.
A da probaš dignuti Windowse u safe modu i tada deinstaliraš office? Postoji dobra šansa da će tako upaliti.
Uspio sam obrisati sa Perfect Uninstallerom, sad instaliram Office 2010, nadam se da njega neću imati potrebe brisati.
Instalirao sam ponovo Office 2007 i sad ga brišem sa Perfect Uninstallerom.
opet radiš grešku,nitko ti nije ponudio taj deinstaler..
trebao si skinuti besplatni revo unistaller a ne to smeće..
a preporučam ti i da si stavišwot na browser..
Ok, stavio sam si WOT i instalirao Free verziju Revo Uninstalera a onaj sam maknuo. Jel neka velika razlika kod ovog besplatnog u odnosu na Pro verziju?
Ok, stavio sam si WOT i instalirao Free verziju Revo Uninstalera a onaj sam maknuo. Jel neka velika razlika kod ovog besplatnog u odnosu na Pro verziju?
evo razlike
free verzija je sasvim dovoljna i sigurna
stavi si pod izgled na detalji,imaš onda cjeloviti popis veličine i datuma instalacije programa.
Ok, hvala. Uspio sam instalirati Office 2010, i nije neka razlika u odnosu na 2007.
Ok, hvala. Uspio sam instalirati Office 2010, i nije neka razlika u odnosu na 2007.
to je bitno,inače vidim da je izašla nova inačica revo uninstallera 1.87 pa ako si skinuo 1.85 možeš ju odmah nadogradit pod dogradnja..free verziju jasno>uzmi zadnju inačicu>preuzmi
pod postavke>hrvatski jezik..to po volji..
Skinio sam tu najnoviju verziju.