Ne dozvoljava kopirati datoteku ?

poruka: 12
|
čitano: 2.306
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Win XP dozvoljava kopirati datoteku (zeleno) ?

Nešto mi se neobično dešava, a ne znam što ?

Pokušavam kopirati seriju Lost na drugi disk ili drugu particiju  i odjednom me Windows upozori da ne može kopirati folder 9.

Nakon šo iskopiram ostale fajlove vidim da iz foldera 9 ne želi iskopirati ni avi. ni titl, a iz foldera 7, 11, 13 samo titl.

Te datoteke koje ne mogu kopirati na drugi disk su zelene boje, odn opisi datoteke su zelene boje.

Nisam čačkao ništa po datotekama tako da ne razumijem zbog čega je titlu pristup odbijen, a avi. file se uopće ne može otvoriti u Gom playeru, mada je jučer sve radilo kako treba ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Aaaaaaa....izgleda da ima rješenje.

Piše nešto na webu da mi se promijenio sigurnosni ID nakon što sam reinstalirao Windowse.

Je li ovo objašnjenje dobro ?

http://support.microsoft.com/kb/810881

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Što si u međuvremenu radio?

Možda System Restore napravit.

EDIT: Pa jesi li reinstalirao windows?

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.6.2010 19:39 (godo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

HM.. ne pomaže to uputstvo :facepalm:

Te su datoteke bile na drugom disku kad sam reinstalirao windowse sa prvog diska.

I zašto im onda svim folderima ne dopusti pristup i kopiranje, nego samo nekima, a u isto vrijeme su kopirane ????

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Nije bitno tko i zašto, samo preuzmi ovlasti nad tim fajlovima prema onim gore uputama od MSa.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

E jesam, prvi put nisam dobro obavio posao. Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Datoteke si enkriptirao. Ako nisi eksportirao enkripcijske ključeve prije reinstalacije, možeš se pozdraviti sa datotekama.

Doslovce. Nemoj se uopće niti truditi tražiti rješenje. A slijedeći puta kada tako iz dosade upališ neku opciju, prouči upute.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Ne dozvoljava kopirati datoteku ?
Father_Dougal kaže...

Datoteke si enkriptirao. Ako nisi eksportirao enkripcijske ključeve prije reinstalacije, možeš se pozdraviti sa datotekama.

Doslovce. Nemoj se uopće niti truditi tražiti rješenje. A slijedeći puta kada tako iz dosade upališ neku opciju, prouči upute.

Šta ti lupaš. ?!

Nisam dirao uopće te foldere na drugom disku niti sam ih kriptirao ni enkriptirao.

Isključio sam simple file sharing i dobio sam opciju security, da s userom preuzmem te datoteke i sad je sve u redu.

Ubuduće nemoj pametovat, kad ne poznaješ materiju.

18 godina

"Te datoteke koje ne mogu kopirati na drugi disk su zelene boje, odn opisi datoteke su zelene boje." Radi se EFS-u, to jest ugrađenoj funkciji windowsa za enkripciju datoteka. Imaš informacije o njemu na Wikipediji, te na Microsoftovim stranicama.

Nakon što si preuzeo permissione, možeš ih kopirati, no one su i dalje enkriptirane. Ako nisi eksportirao ključeve, a koliko sam shvatio reinstalirao si windowse, nećeš ih moći otvoriti. Probaj pa javi, baš me zanima.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Ne dozvoljava kopirati datoteku ?

Vidiš da u postu iznad piše da je sve u redu.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
18 godina

Je, prekopirao je enkriptirane datoteke. Neka ih proba pokrenuti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Pokrenute bez problema.

Na koju se stranu okreće plesačica ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: