Nakon skeniranja s Nodom 32 čudna pozadina

poruka: 15
|
čitano: 2.920
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nikad vidio ništa slično!

ok, pokrenuo sam nod 32 da skenira komp, otišao na ručak, vratio se u međuvremenu se komp sam od sebe restartirao nemam pojma zašto i ovo mi se pojavilo na ekranu...

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2009 20:27 (Joso1000).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

iskopčaj internet i probaj u safe modu ponovo skenirat

oko za oko,pasta za zube
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2009 20:31 (dncrmt).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ooops, zaboravio sam dodati slike......:)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nikad vidio ništa slično!
Joso1000 kaže...

ok, pokrenuo sam nod 32 da skenira komp, otišao na ručak, vratio se u međuvremenu se komp sam od sebe restartirao nemam pojma zašto i ovo mi se pojavilo na ekranu...

danas sam zbog toga formatiro frendu comp.nisam se hebavo sa scanom...probao sam system restore(nije upalilo) i nije preostalo ništa drugo nego format

knowledge is power hide it well
16 godina
neaktivan

Nisi trebao format. Riječ je o navodnom "av" softwareu zvanom Sistem Security 2009. Evo upute za uklanjanje

(frend je imao isti problem nedavno pa znam :D )

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mata_87 kaže...

Nisi trebao format. Riječ je o navodnom "av" softwareu zvanom Sistem Security 2009. Evo upute za uklanjanje

(frend je imao isti problem nedavno pa znam :D )

nije mi se dalo kemijat puno,taman me probudio i viče da mu komp nevalja.sranje i pol od softvera.blokira pristup svemu

knowledge is power hide it well
16 godina
neaktivan

ne, ne meni je uspio system restore.......

barem mislim , sad jee sve u redu manje-više, ali bio mi je jedan lik "zaprijetio" da će mi hakirati komp preko msn-a......jel to uopće moguće i dali bi to moglo biti upravo ovo?

16 godina
neaktivan

Ajoj. Imao frend nešta slično. Nemožeš se nikako riješiti. Reinstall sam bacio i gotovo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Otvori Task Manager pa Processes pa ubij ili ugasi ovaj proces tocno dole ili nesto slicno recimo skup brojeva pa onda skini Malwarebites pa napravi Quick Scan s njime skini Free verziju i Updejtaj ga prvo pa onda skeniraj tak napravi tim redom pa javi kako ide!Cool

http://www.malwarebytes.org/

13279294.exe

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2009 20:54 (rambox).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Gledaj obrisat svaki trag tome virusu sto mozda restore nije napravio.

Sto se tice tih wannabe msn hackera malo su smjesni, zar ne? Moguce je (bio je neki problem sa nekim otvorenim msn portom, neko netko upuceniji od mene odgovori jesu li ga rijesili) ali cisto sumnjam u sposobnosti tog lika Cool

16 godina
neaktivan
rambox kaže...

Otvori Task Manager pa Processes pa ubij ili ugasi ovaj proces tocno dole ili nesto slicno recimo skup brojeva pa onda skini Malwarebites pa napravi Quick Scan s njime skini Free verziju i Updejtaj ga prvo pa onda skeniraj tak napravi tim redom pa javi kako ide!Cool

13279294.exe

Danke, budem zapamtio. Nisam imao previše vremena, a ništa nije bilo na kompu pa sam samo reinstal i gotovo. Ovo ide u arhiv :)

16 godina
neaktivan

Jesi probao sa malwarebytes. Ja sam imao slični virus i malwarebytes mi je riješio problem.

They call me a killer, a monster, a terrorist. Im all of these things.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Uđi u safe mode i skeniraj. Ja sam isto prije nekoliko mjeseci ima sličan problem, nije ga se bilo lako riješit. Probaj malwarebytes ili trojan remover, pa potom s avirom.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

skeniram s kasperskim upravo poslije system restorea pa ću vidit ....dosad je našao 290 virusa  hahaha  ali probat ću mallwarebyte

17 godina
Aerendyl kaže...
rambox kaže...

13279294.exe

Danke, budem zapamtio. Nisam imao previše vremena, a ništa nije bilo na kompu pa sam samo reinstal i gotovo. Ovo ide u arhiv :)

Ako se slucajno neda ugasit taj proces iz Task Manager onda se uoptrijebi ovaj odlican program Process Explorer koji nema instalacije samo se otvori, kad se otvori samo se oznaci taj ili slican proces uvijek je red brojeva u pitanju i mali stit koji se vidi u ovom programu pa gore na crveni X i to je to slijedite postupak i nema problema ko na ovoj fotki dole onako za primjer. Onda ide Malwarebites i to iz windowsa jer taj program najbolje uklanja gamad iz windowsa dok je aktivna a ne iz Safe Mode tak je napravljen!Cool

http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896653.aspx

13279294.exe

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice