- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
iskopčaj internet i probaj u safe modu ponovo skenirat
ooops, zaboravio sam dodati slike......:)
ok, pokrenuo sam nod 32 da skenira komp, otišao na ručak, vratio se u međuvremenu se komp sam od sebe restartirao nemam pojma zašto i ovo mi se pojavilo na ekranu...
danas sam zbog toga formatiro frendu comp.nisam se hebavo sa scanom...probao sam system restore(nije upalilo) i nije preostalo ništa drugo nego format
nije mi se dalo kemijat puno,taman me probudio i viče da mu komp nevalja.sranje i pol od softvera.blokira pristup svemu
ne, ne meni je uspio system restore.......
barem mislim , sad jee sve u redu manje-više, ali bio mi je jedan lik "zaprijetio" da će mi hakirati komp preko msn-a......jel to uopće moguće i dali bi to moglo biti upravo ovo?
Ajoj. Imao frend nešta slično. Nemožeš se nikako riješiti. Reinstall sam bacio i gotovo.
Otvori Task Manager pa Processes pa ubij ili ugasi ovaj proces tocno dole ili nesto slicno recimo skup brojeva pa onda skini Malwarebites pa napravi Quick Scan s njime skini Free verziju i Updejtaj ga prvo pa onda skeniraj tak napravi tim redom pa javi kako ide!
13279294.exe
Gledaj obrisat svaki trag tome virusu sto mozda restore nije napravio.
Sto se tice tih wannabe msn hackera malo su smjesni, zar ne? Moguce je (bio je neki problem sa nekim otvorenim msn portom, neko netko upuceniji od mene odgovori jesu li ga rijesili) ali cisto sumnjam u sposobnosti tog lika
Otvori Task Manager pa Processes pa ubij ili ugasi ovaj proces tocno dole ili nesto slicno recimo skup brojeva pa onda skini Malwarebites pa napravi Quick Scan s njime skini Free verziju i Updejtaj ga prvo pa onda skeniraj tak napravi tim redom pa javi kako ide!
13279294.exe
Danke, budem zapamtio. Nisam imao previše vremena, a ništa nije bilo na kompu pa sam samo reinstal i gotovo. Ovo ide u arhiv :)
Jesi probao sa malwarebytes. Ja sam imao slični virus i malwarebytes mi je riješio problem.
Uđi u safe mode i skeniraj. Ja sam isto prije nekoliko mjeseci ima sličan problem, nije ga se bilo lako riješit. Probaj malwarebytes ili trojan remover, pa potom s avirom.
skeniram s kasperskim upravo poslije system restorea pa ću vidit ....dosad je našao 290 virusa hahaha ali probat ću mallwarebyte
13279294.exe
Danke, budem zapamtio. Nisam imao previše vremena, a ništa nije bilo na kompu pa sam samo reinstal i gotovo. Ovo ide u arhiv :)
Ako se slucajno neda ugasit taj proces iz Task Manager onda se uoptrijebi ovaj odlican program Process Explorer koji nema instalacije samo se otvori, kad se otvori samo se oznaci taj ili slican proces uvijek je red brojeva u pitanju i mali stit koji se vidi u ovom programu pa gore na crveni X i to je to slijedite postupak i nema problema ko na ovoj fotki dole onako za primjer. Onda ide Malwarebites i to iz windowsa jer taj program najbolje uklanja gamad iz windowsa dok je aktivna a ne iz Safe Mode tak je napravljen!
http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896653.aspx
13279294.exe