Najčudniji problem koji sam ikada vidio u životu!!

poruka: 4
|
čitano: 1.286
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Ovako sve je počelo u ponedjeljak.... Instalirao sam dirt 2, i kad se instalirao scanirao sam sa malwarebytesom... I onda nije niš našo. I ok ja u uto dođem idem igrat dirt 2, pređem par misija i onda idem scanat(to radim svaki dan). I nađe neki trojanac. i onda nešto što nikad u životu nisam vidio!! Neka scena iz ii rata recimo jučer je bila omaha beach.. I moj antivirus je koa amer a virus je švaba!!! Možd nećete vjerovat al dobro... I ja sad idem obrisat i obriše se... I onda sutra isto isti trojanac i neće se izbrisat!! I isto tako danas je bila iwo jima.. Uvjek je tak!! nemogu slikat ni sa frapsom ni sa ničim mogu samo surfat i igrat dirt 2 sa kojeg je i doš virus!! Heeeeeeeelp!!!!

who does the army trust the most? airborne! who do the ladies love the most? airborne! who do the nazis fear the most? airborne! yaaargh!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Tako je i meni nakon instalacije black ops  stalno nalazija trojance i nikako ih izbrisat sa malwarebyte,čak mi je uzrokovao nestanak nekih funkcija.Ništa nije pomoglo nego reinstal windowsa.Igru sam izbrisa i ne instaliram je više,problema nakon toga nema.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.12.2010 10:54 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Probaj obaviti full scan i ciscenje u safe modu.

i mani se kopija-tj. losih crackova!{#}

Nemam pojma-zato budite nježni!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Najčudniji problem koji sam ikada vidio u živo
luxxxfromhell kaže...

Ovako sve je počelo u ponedjeljak.... Instalirao sam dirt 2, i kad se instalirao scanirao sam sa malwarebytesom... I onda nije niš našo. I ok ja u uto dođem idem igrat dirt 2, pređem par misija i onda idem scanat(to radim svaki dan). I nađe neki trojanac. i onda nešto što nikad u životu nisam vidio!! Neka scena iz ii rata recimo jučer je bila omaha beach.. I moj antivirus je koa amer a virus je švaba!!! Možd nećete vjerovat al dobro... I ja sad idem obrisat i obriše se... I onda sutra isto isti trojanac i neće se izbrisat!! I isto tako danas je bila iwo jima.. Uvjek je tak!! nemogu slikat ni sa frapsom ni sa ničim mogu samo surfat i igrat dirt 2 sa kojeg je i doš virus!! Heeeeeeeelp!!!!

možeš li napisati o kojem je virusu riječ i di ga AV nalazi ?

ako možeš skini ovaj program http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/dds.com

spremi na desktop, dvoklikom pokreni DDS , i kad završi kopiraj DDS.txt
 na temu...ako je slučajno prevelik log uploadaj ga na speedyshare

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice