Naglo pregrijavanje kompa?

poruka: 7
|
čitano: 1.032
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Evo ovako kupio novi komp nema niti 1 godinu , solidnih 5000kn sam izdvojio za njega.Imam MS Windows XP Professional SP3(Stavio sam na sp3 prego registrya)

AMD Athlon 64 X2 Dal Core Processor 6000+,2.0GB RAM-a,Nvidia GeForce 9600 GT.I sada mi naprimjer U igri lego harry potter komp napravi onaj zvuk da kad se pregrije da napravi,ali prije sam mogao to igrati nekih 10 sati u komadu nista nebi bilo a sada mi se pregrijava to , a GTA IV nemogu niti nekih 1 vremena igrati.Imam samo jedan klasični vent i jedan na grafickoj,ali kako bih mogao rijesiti taj problem pregrijavanja?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Naglo pregrijavanje kompa?
Problematičar kaže...

Evo ovako kupio novi komp nema niti 1 godinu , solidnih 5000kn sam izdvojio za njega.Imam MS Windows XP Professional SP3(Stavio sam na sp3 prego registrya)

AMD Athlon 64 X2 Dal Core Processor 6000+,2.0GB RAM-a,Nvidia GeForce 9600 GT.I sada mi naprimjer U igri lego harry potter komp napravi onaj zvuk da kad se pregrije da napravi,ali prije sam mogao to igrati nekih 10 sati u komadu nista nebi bilo a sada mi se pregrijava to , a GTA IV nemogu niti nekih 1 vremena igrati.Imam samo jedan klasični vent i jedan na grafickoj,ali kako bih mogao rijesiti taj problem pregrijavanja?

Jesi ga probao očistit i promijenit pastu?

I stavi jači vent na procesor klasični su preslabi.

15 godina
neaktivan

Navedeno neznam napraviti :] Koliko bi me kostao servis?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problematičar kaže...

Navedeno neznam napraviti :] Koliko bi me kostao servis?

To ti nije uopće teško možeš kupit onaj zrak u boci pa samo ispuhat prašinu.

Servis nekih 100-200kn.

Neznam jel ti još garancija na kompu.(tj. neznam jel si kupovao dio po dio ili gotovu konfiguraciju)

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.11.2010 18:36 (Skizzy).
17 godina
neaktivan

jel ti ventilatori rade? Otvori kućište .... hmm... zapravo.. jel laptop ili desktop? Ako prvo, otvori kućište i provjeri da li ventiolatori vrte? A što se čišćenja tiče, probaj samo prašinu maknuti iz kućišta, suha krpa i briši.

iddqd
15 godina
neaktivan

Vrte se vrte, ja usisam onaj visak prasine sa dna kucista pa cu vjerojatno posjetiti servis

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice