Bok forumaši. Dal vas mogu zamolit ako postoji program koji smanji pjesmu mp3 od 3mb na veličinu megabajta na 800kb negdje na frendu vidim na mobu da ima pjesme od čak i od 600Kb kako se zove taj program
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
vrlo si nejasan! možda da ubaciš točku , zarez i tako....
To možeš u većini audio konvertera tako da smanjiš bitrate na 46 kbps, samo što gubiš na kvaliteti.
audacity 
link za skinuti
štos je samo u prekodiranju mp3-ca na manji beatrate ( manja kvaliteta i manja veličina zapisa)
potreban ti je još i lame codec za audacity i onda se baciš na taj poslić.
Ili Fromat Factory, Any Audio Converter, SUPER i sl.
Mislim da si vidio MP4 format pjesme,koji podrzava vecina mobitela,ne gubi toliko na kvaliteti,a moze se konvertirati sa hrpom konvertera ponudenih na netu.
Moja preporuka je:
Može se i s mp3, a može se i besplatnim alatima.
Može se i s mp3, a može se i besplatnim alatima.
Da moze,ali moras onda smanjiti bitrate,time dobivas stvarno los zvuk!
Koji si program koristio
prebacis u neki format koji manje zauzima. ovaj konverter je odlican http://download.cnet.com/Quick-Media-Converter-HD/3000-2194_4-10787822.html
To možeš sa bilo kojin uređivačen zvuka, ja koristin Format Factory i zadovoljan san rezultatima. Na mobitelu mi se ne primjeti razlika u zvuku ako se sluša na zvučnik mobitela. Na slušalicama je druga stvar naravno.
Svi ovi programcici su ok, iako ja predlazem any video converter(google is your friend), te bez obzira na smanjenje velicine tih mp3 pjesama, neces sigurno osjetiti promjenu kvalitete(bar ne na mobitelu), osim ako naravno ne koristis neku xpressmusic nokiu..
Možeš pretvoriti iz stereo u mono pošto na mobitelu nećeš čuti stereo zvuk. To ti odmah smanji veličinu za pola.
imas program mp3 to ringtone
. Ja sam sebi pismu od 10 mb skratia na 1 mb.
ili će transcedentirati u neki GUI...
Jednostavan i odličan audio konverter - dbPowerAmp.