Mozzila zavrzlama

poruka: 37
|
čitano: 7.165
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mozzila zavrzlama

Opet ja sa svojim blasavim problemima!

Oduvjek koristim Mozzilu Firefox i nikako je ne zelim mjenjati!

Naime,instalirala sam nekakve programcice,koji su mi uredno ponudili svoje pretrazivace kao zadane,

no oni su mi pristekali svoje,linkove,reklame,na mozzilu,tako da ih moram gledati dok ukljucujem mozzilu!

To sam htjela ukloniti,jednostavnim "otkvacivanjem" kvacica na task baru i dobila OVO(vidi slike)

NECU TU GLUPOST,hocu staru Mozzilu!Ali kako?

Deinstalirala sam Mozzilu i napravila backup pomocu MozzileBackupa,no kada sam instalirala mozzilu,

sve je bilo ok,dok nisam vratila backup(treba mi zbog lozinki),sve je opet po starom!

Kako da vratim staru mozzilu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Mozzila zavrzlama

Sranje...Sad sam ja pokušao doć do tvog stanja i neznam natrag!Idemo googlat! Viče

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Mozzila zavrzlama

Alati->Opcije->Osnovno->početna stranica klik na gumb "Vrati na uobičajeno".

18 godina
neaktivan
foi kaže...

Alati->Opcije->Osnovno->početna stranica klik na gumb "Vrati na uobičajeno".

Biser.Nema menu bara!Našao sam način. STtisni ALT i onda desni klik na toolbar koji se pojavio i odaberi menu bar,nakon toga opet desni klik,Navigation i tako i boookmarks toolbar.Stavi google za početnu.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?
17 godina
neaktivan
Mozzila zavrzlama

Alt da vam se pokaže meni. Ja ga imam tako skrivenog cijelo vrijeme.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Sranje...Sad sam ja pokušao doć do tvog stanja i neznam natrag!Idemo googlat! Viče

Ha ha ha ha ha-jelde da je gadno?

Ma googlala bi i ja ali ne znam kako preko explorera!

Zlas li koliko sam se napatila da nadem BUG????????UFFFFFF jedva!

A jos pogledaj sta mi radi kada pokusavam ubaciti smile u ovaj post!

17 godina
neaktivan
Mozzila zavrzlama

Ufffff.... mislim da te muci ovo...

XD XD
Moj PC  
10 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Mozzila zavrzlama

Uvijek su mi starcu govorili da pomognem djevojci u nevolji.Baš i nije ugodno. -.-

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mozzila zavrzlama

Ako nema rješenja probaj uniistall pa onda opet install. Plač

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mozzila zavrzlama

Svaka cast ekipa!Svaka vam dala!

A sada kada smo rijesili Misteriju,sta cemo sa smajlicima na BUGU-nemam ih,dobijem samo veliki prozor(slika gore)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mozzila zavrzlama

E sada sam popiz...a!

Prvo ne mogu smilea ubaciti!-no dobro ako nitko ne zna rjesenje,"kesiti" cu se ovako    :)   :)

Drugo-sada kada ukljucim mozzilu,dobijem nekakvu kuglu?????????(slika),ne mos nac ni slona na netu,a kamoli Bug online!

Trece-sta god da otvorim,stoji mi jedna te ista adresa:

http://www.google.hr/firefox?client=firefox-a&rls=org.mozilla:hr:official

......Odo zapalit jednu!   :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

sory na offtopicu ali mislim da ovo treba prijaviti mozili, dotukla si firefox do nogu, pronašla si mu neku rupu koju niti sami programeri nisu vidjeli. mislim da će se nova zakrpa za ff zvati "antimanda" Belji se

ajd probaj s operom, da vidimo tko je jači, opera ili ff  http://www.opera.com/download/

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 23:50 (robisierra92).
16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

sory na offtopicu ali mislim da ovo treba prijaviti mozili, dotukla si firefox do nogu, pronašla si mu neku rupu koju niti sami programeri nisu vidjeli. mislim da će se nova zakrpa za ff zvati "antimanda" Belji se

ajd probaj s operom, da vidimo tko je jači, opera ili ff  http://www.opera.com/download/

Joooj care,ma vjeruj mi da bih pukla sada Mozzilu znas vec gdje,ali imam toliko passworda,na njoj,da ih dragi Bog ne bi zapamtio!

Sada bih ti poslala smile,kada bih mogla!  :)

Antimanda---nije lose!

Probala sam ponovno napraviti restore backupa mozzile,ali ovaj puta sam ostavila kvacicu samo na password,a sva ostala podesenja uklonila-ISTI PROBLEM!

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.7.2010 0:02 (MandaTDI).
17 godina
Mozzila zavrzlama

Prvo se Mozilla ne piše s dva "z"...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
2 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mozzila zavrzlama

web search u tražilici !?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...

Prvo se Mozilla ne piše s dva "z"...

Jel bitno?

Ako znas rjesenje,reci!

Ali vidim da ne znas,onda nema smisla na zezanju!

17 godina
neaktivan
Mozzila zavrzlama

MandaTDI najbolja aplikacija za backup passworda, bookmarka i ostalog ti je MozBackup.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Njambris kaže...

MandaTDI najbolja aplikacija za backup passworda, bookmarka i ostalog ti je MozBackup.

Jooj pa vi mene zezate!

Pa mislila sam na to,ali gledajuci realno,mozzila ili mozila,MozBackup ili Mozzila Backup,nije bitno

bitno je da imam problem,GROZAN,bojim se zatvoriti prozor BUGA,jer ga vise necu naci,a kamoli

da jos pazim na slovkanje!

17 godina
neaktivan
Mozzila zavrzlama

Joj sorry nisam znao da znaš. Nemoj se ljutiti... Plač

EDit: Što se tiče problema. Pa daj na friško instaliraj firefox i s mozbackup si vrati postavke i to bude rijesilo problem 100%

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.7.2010 0:18 (Njambris).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mozzila zavrzlama

mislim da odpočetka radiš krivo,to se ne rješava deinstalacijom firefoxa

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mozzila zavrzlama

Citiram sebe samu na prvome postu:

Deinstalirala sam Mozzilu i napravila backup pomocu MozzileBackupa,no kada sam instalirala mozzilu,

sve je bilo ok,dok nisam vratila backup(treba mi zbog lozinki),sve je opet po starom!

Kada uz pomoc MozBackupa vracam postavke,nakon ponovne instalacije,MozBacup mi ponudi,sta zelim da vratim,

od povjesti,pass,fav.........ja odaberem samo pass,problem je isti,a to mi nema logike!

Kao sto sam rekla,necu zatvarati prozor Buga,jer ga vise necu moci naci!

Umorna sam,odoh spavati,odo kako se to popularno kaze AFK!   :(

Laku noć!

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.7.2010 0:38 (MandaTDI).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MandaTDI kaže...

Oduvjek koristim Mozzilu Firefox i nikako je ne zelim mjenjati!

Naime,instalirala sam nekakve programcice,koji su mi uredno ponudili svoje pretrazivace kao zadane,

no oni su mi pristekali svoje,linkove,reklame,na mozzilu,tako da ih moram gledati dok ukljucujem mozzilu!

samo kažem da ovo nije razlog za deinstalaciju..
i čemu taj backup,kad te tijekom deinstalacije pita da li da ti obriše i lozinke i bookmarkse i ostalo,dovoljno je to ostaviti odčekirano
e sad treba naći to što se nas*alo, i maknuti..
jel imaš websearch toolbar?

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.7.2010 0:47 (seneka).
17 godina
protjeran
Mozzila zavrzlama

A da probas poskenirati komp nekim AV npr:Malwarebytes' Anti-Malware  , Spyware Terminator  ,  SUPERAntiSpyware,...

To mi vise smrdi na malware.Jednom davno su i meni se bili instalirali neki toolbari koji su dosli uz neki program,pa  AV naso 80 virusa,trojanca,... u njima.

Probaj nemas sta izgubit,osim vremena("vrjeme je novac" kako kazu okorjeli kapitalisti).

http://aixtended.com/

2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
AIX 2.0 kaže...

A da probas poskenirati komp nekim AV npr:Malwarebytes' Anti-Malware  , Spyware Terminator  ,  SUPERAntiSpyware,...

To mi vise smrdi na malware.Jednom davno su i meni se bili instalirali neki toolbari koji su dosli uz neki program,pa  AV naso 80 virusa,trojanca,... u njima.

Probaj nemas sta izgubit,osim vremena("vrjeme je novac" kako kazu okorjeli kapitalisti).

u principu,ako su s tim došli malwarei,ali mbam i sas se s tim kojekakvim toolbarima baš ne bave
ako je u pitanju samo on,treba ga deinstalirati i maknuti iz tražilice
ali manda je sve krivo radila od samog početka

17 godina
Mozzila zavrzlama

Manda je ispetljala i sebe i nas...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
BlackMoon kaže...

Bah zensko...mozda je i mudonja iza tog nicka...

http://aixtended.com/
16 godina
neaktivan
AIX 2.0 kaže...
BlackMoon kaže...

Bah zensko...mozda je i mudonja iza tog nicka...

Tako je,ti nikako ne mozes znati,jesam li ja "mudonja" iza toga nicka,ali zato ja mogu sa sigurnoscu tvrditi

da si ti deckic,koji ne zna rjesiti problem,pa me vrijeđa,to je uglavnom odlika deckica!

Ako ne mozes prihvatiti da i zene mogu nesta znati o kompjuterima,onda bolje si nadi nekoga "mudonju"

koji ce te u potpunosti zadovoljiti!

Dugo sam na Bugu i obozavam taj forum,ima zaista 98% dobrih ljudi koji zele pomoci i ne zelim ih blatiti!

Uopce ne znam sta bih dobila time da glumim da sam zensko,ali ok ako ti kazes da sam mudonja,neka ti bude,

nadam se da tvoj ego je sada porastao!Izlanuo se

Isprika svima na ovome offtopicu!

Smile je tu,kao sto vidite,rijesila sam u potpunosti sve!

Ipak je bio problem u viruscicu,tj u njih vise:

Adware.Flash Tracking Cookie-14 kom

Adware,Tracking Cookie-121-kom

Trojan,Agent/Gen-OnlineGames(Wilao)

Cudi me samo cinjenica da sam jucer skenirala cijeli komp i nista nisam nasla,pa kada sam prije toliko skupila!?

Scan sam obavila sa SUPERAntiSpyware Free Edition(slika),dok vise Malwarebytes' Anti-Malware ne mogu pokrenuti,

izbaci mi error(slika)

No za taj error vas necu gnjaviti,mada ako netko zna,puno mu zahvaljujem!Osmijeh

17 godina
neaktivan
Mozzila zavrzlama

Oprobaj pokrenuti Firfox u safe modeu. Idi Start, programi, Mozilla Firefox, Mozilla Firefox(Sigurni način)

Ah, vidim da si riješila. Sorry for the inconvience.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.7.2010 8:59 (Smooth Operator).

1 0 hvala 1
17 godina
Mozzila zavrzlama

Probaj reinstall, jer možda su ti virus/spyware programčeki spetljali nešto po registry-u, pa se anti-malware neda pokrenuti

btw. Ubuduće neki kvalitetni firewall (npr. comodo), pa se više takve stvari valjda neće događati

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.7.2010 9:08 (dado2202).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MandaTDI kaže...

Ipak je bio problem u viruscicu,tj u njih vise:

Adware.Flash Tracking Cookie-14 kom

Adware,Tracking Cookie-121-kom

Trojan,Agent/Gen-OnlineGames(Wilao)

a koji ti antivirus imaš manda?
to s mbam može blokirati i virus,ponekad pomogne i obična deinstalacija programa u revo uninstalleru ,i ponovna instalacija

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.7.2010 10:42 (seneka).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice