Može li SFX arhiva ovo napraviti

poruka: 11
|
čitano: 2.546
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Evo što sve treba napraviti ta SFX arhiva koja mora sadržavati dvije aplikacije:

1. Raspakirati sve u temporary folder i pritom ne prikazati ništa

2. Zatim mora pokrenuti prvu aplikaciju i onda kad se prva aplikacija isključi mora pokrenuti drugu aplikaciju

3. Nakon što se i ta aplikacija isključi mora pobrisati temporary folder koji je napravila

Ukoliko može sve to napraviti tim redoslijedom možete li mi napisati tutorial kako da napravim takvu arhivu?

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 18:23 (AW10).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Novi problem

Ovako ovaj prijašnji problem nije riješen. No to mi više nije bitno. Jer sam sad shvatio bi mi ova solucija bila bolja. Nadam se da će netko ovdje znat riješiti problem kad mi već ovi neće odgovoriti ili ne znaju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.10.2010 22:58 (AW10).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Za to ti treba ipak nešto kompleksnije - npr. ovo.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat. // Sve se hoće kad se može. ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Može li SFX arhiva ovo napraviti

To i koristim i došao sam do trenutka kada moram napraviti tu sfx arhivu da bi instalacija bila uspješna.

EDIT: Hoću baš takvu arhivu iz razloga što pomoću toga mogu učiniti da se nakon pokretanja tog SFX-EXE-a raspakiraju fajlovi i pokrene se update i uvijek pobriše sve fajlove za sobom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.10.2010 23:29 (AW10).
16 godina
neaktivan

Pa imaju support na stranicama, pošalji im e-mail.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ta SFX archiva nema veze sa samim advanced instllerom. Ona će se ubaciti naknadno kao instalacijski fajl koji će se automatski pokrenuti kad instalacija završi. Ja sam sve to konfigurirao, barem što se tiće advanced installera, no još moram ubaciti tu SFX-EXE arhivu koju prethodno moram nekako napraviti. Znači problem je kako napraviti taj SFX-EXE, jer je sve ostalo već pripremjeno za njega. Mislim da je sad cijela stvar jasnija.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.10.2010 23:39 (AW10).
15 godina
neaktivan

Što baš nitko ne zna kako napraviti tu SFX arhivu.

P:S.: Još jednom ponavljam. Problem je u samo u tome što ne znam kako napraviti tu arhivu. Ostalo je već sve riješeno.

0 0 hvala 0
17 godina

@ aw10, bilo kojim arhiverom, kao Rar, zip, 7z ... postoji opcija create sfx ili zipani file konvertiraš. Također svi imaju opciju pokretanja installera, tihog raspakiravanja itd.. -RTFM.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan

Za to znam ali nikako nisam uspio konfigurirati taj selfdelete a znam da je moguće to napraviti jer ta komanda postoi samo je ja ne mogu ubacit u komentar arhive. Ja uvijek izmjenim komentar u WinRaru is stavim Selfdelete="1" u svako modulu koji to podržava i ne ide, jednostavno ne želi prihvatiti tu komandu. Probao sam koristit module sa ove stranice no ili krivo koristim ili ne rade: http://7zsfx.info/en/

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 9:53 (AW10).
16 godina
neaktivan

A zašto ne napraviš mali program koji će ti brisati navedene datoteke pa neka ga instalacija pokrene na kraju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

-7z-ipiv config mora biti konfiguriran, jednostavnije bat/cmd koji će sve odraditi ako to radiš na drugom računalu. (koristi relativne staze za %Temp% ...)

Uvjek će biti neki problem jer sam OS ili AV mora blokirati skripte i tražiti potvrdu kao UAC...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice