Pozdrav!
Imam problem kada upalim komp da mi se pojavi monlite exe i moram na close i tek onda otvara srtanicu.
Koristim malware baytes ,glary utilities,i ccleaner i očistim ali ovo ne nestaje.
Molim za pomoć,plz?
Pozdrav!
Imam problem kada upalim komp da mi se pojavi monlite exe i moram na close i tek onda otvara srtanicu.
Koristim malware baytes ,glary utilities,i ccleaner i očistim ali ovo ne nestaje.
Molim za pomoć,plz?
Pozdrav!
Molim za pomoć,plz?
Kako to misliš moraš na close i tek onda otvara stranicu? Kad pališ browser onda se pojavi? Gdje vidiš naziv monlite.exe? U Task manageru?
Malo više informacija. Probaj sa anti-virusnim programom, malware bytes ti je samo za malware.
To bi mogao biti programcic koji pripada aplikaciji Vir.IT
Probaj deinstalirati tu aplikaciju.
Pozdrav!
Molim za pomoć,plz?
Otvori CCleaner pa Tools pa Startap, i onda tamo razvuci da se sve vidi pa napravi screanshot i postavi sliku na forum.
Ja isto mislim da je u tome problem.probam pa javim;).
Tnx.