Modem ne radi!

poruka: 9
|
čitano: 4.621
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Modem Ne radi!!!!

imam jednog klijenta kojem nevalja modem...

Modem sa izvadija, i stavija novi, instalira sam drivere... sve uredu prošslo nema problema...

ali modem opet nema tona... promjenjena je telefonska utičnica koja spaja modem i liniju... opet neradi...

modem jednostavno ne dobiva ton

" There is no dial tone"

sto moze jos bit uzrok ovoga????

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Modem Ne radi!!!!

Idi u Device manager i uđi u Properties modema. Na kartici Modem makni kvačicu sa Wait for dial tone before dialing.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2009 21:51 (macak).

2 0 hvala 0
17 godina
Modem Ne radi!!!!

nadam se da to ima i u XP-u....bum proval

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: Modem Ne radi!!!!
Abomb kaže...

nadam se da to ima i u XP-u....bum proval

Ima, nebrini

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji
17 godina
Modem Ne radi!!!!

kralj si...

valja ..... ITS ALIVEEEEEEEEEEEE

jbg to ti je kad jos ljudi koriste modeme.....

Hvala ti macak ime servisa nije uprljano.....

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2009 22:17 (Abomb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Modem ne radi!

Pozdrav svima. Prije nekoliko dana dolio sam 2D paket BNet-a (kablovska + internet), kablovska radi super no problem je u internetu. Dobio sam klasični žićani modem Scientific Atlanta EPC2100R2 Cable modem i sve je uredno postavljeno i spojeno na računalo. Problem je sljedeći: odmah po postavljanju i spajanju djelatnici iz BNet-a su sami ustvrdili da modem ne radi (valjda zbog toga jer nije "Baždaren" za

njihovu meržu). Isti su pritom izjavili da će se u toku dana javiti njihov serviser i ukloniti problem. Čekam već 4 dana i nitko mi se nije

javljao.  Zanima me ima li netko slićan problem sa istima i kako ga je riješio. I još da dodam da su svi problemi vezani uz moje ročunalo isključeni kao i da sem instalirao sve potrebno drivere iako je modem spojen na ethernet ulaz.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Modem ne radi!

dial -up...sr***

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Modem ne radi!

Zašto ne čujem svoj modem?Čujem kako bira ono tttt   tttt ali ne i ono šuštanje i pištav zvuk - zašto? imam   PCI CX11252-11 Soft Modem    i Windows 7.Konfa nije ona u moj pc

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Modem ne radi!

ovako imam problem kad nesto skidam modem nakon jednog sata prestaje raditi sve normalno svijetli ali download je prekinut i nema interneta imam d-link modem...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice