Mkw file na win 7

poruka: 5
|
čitano: 730
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Mkw file na win 7

imam problem.dok sam imao instalirane win xp moga osa bez problema gledati br ripove u gom playeru(u ostalima mi je malo trzalo).sada imam instalirane win 7 i slika na istim filmovima mi je grizasta(nesto kao dvd kvaliteta)nema vise one kvalitete koju sam imao u xp.da dodam da sam pustio isti film i da mi isto netrza samo szo je kvaliteta slike puno losija.

dali postoji ikakva pomoc osim vracanja na xp

unaprijed zahvalan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Mkw file na win 7
ja sam imao dugo vremena xp, a tek od prije pet dana imam sedmicu.

problemi o kojima pričaš su mi nepoznanica. ne znam kakvu si instalaciju imao, ali meni je s njom došlo mphc i wmp, no ja sam po savjetu torentea prvo instalirao klite codec pack full i to je jedino što sam instalirao na moj laptop za audio/video svrhu, sve ostalo sadržavala je sedmica. problema nema, sve teče glatko.

možda da probaš s reinstalacijom ako ti recimo instalacija mphc ne pomogne. ne traži te nikakav dodatni codec za razliku od gom-a
Let Justice Be Done, Though the Heavens Fall
15 godina
neaktivan
Mkw file na win 7

Savjetujem da instaliraš nove drivere za grafičku karticu jer sam imala sličan problem kada mi je Windows 7 sam prepoznao drivere (što je super  Osmijeh), ali je slika prilikom gledanja filma bila zrnasta (što nije super  Mršti se). Jednostavno sam ubacila CD sa driverima grafičke i napravila update drivera u Device Manageru. Slika je ponovno OK.

Ne znam hoće li ti pomoći, ali meni je pomoglo.

Pozz

0 0 hvala 1
15 godina

imam instalirane ati catalyst drivere.mislim da bi moglo biti do drivera jer za moju graficku x1600 nema drivera za sedmicu pa vjerojatno zezaju ti ati catalist

idem raditi dual boot windowse pa cu mkw fileove gledati u xp

hvala svima na odgovorima

16 godina

Možeš filmove gledati na virtualnoj mašini, npr. VMware Player-u.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice