Miš pobježe desno, pomoć

poruka: 4
|
čitano: 1.360
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Miš pobježe desno, pomoć

Kad idem mišem na lijevu stranu ekrana dodje do ruba ekrana i neide dalje, kad odem na desnu stranu kao da produži dalje (nestane iza ekrana). Gledao sam na postavkama miša (logitech), ali nisam uspio pronaći ništa što bi rješilo ovaj problem. Ima li tko kakvu ideju kako da ispravim obaj problemčić ???

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Miš pobježe desno, pomoć
nurofeg kaže...

Kad idem mišem na lijevu stranu ekrana dodje do ruba ekrana i neide dalje, kad odem na desnu stranu kao da produži dalje (nestane iza ekrana). Gledao sam na postavkama miša (logitech), ali nisam uspio pronaći ništa što bi rješilo ovaj problem. Ima li tko kakvu ideju kako da ispravim obaj problemčić ???

Pa na desnoj strani se tijelo miša i nevidi kad dođeš do kraja, jer je aktivni dio miša 1 pixel na vrhu strelie, znači ako ideš skroz desno vidljivo ti je samo 1 pixel širine miša i visine ovisno o obliku kusrora. može biti baš samo taj 1 pixel i niš drugo. Daj ss da vidimo.

A inače ako to nije to, nego on baš ode negdje tamo nekamo onda si možda koristio kad 2 ekrana pa 1 maknuo, ili si u nekom od desktop extender modu, ili imaš neki program koji ti ga extenda? Šta se desi kad otvoriš neki video i prebaciš ga u full screen mod? Znači ne da ga ručno rastežeš nego ga baš prebaciš u full screen mod? Npr u WMP sa double clickom. Probaj pa javi

18 godina
protjeran
Miš pobježe desno, pomoć

imao sam sličan problem na XP-u.

čačkao sam po opcijama miša u Control Panelu i tamo sam sve pobrkao.

kako sam pokvario tako sam i popravio, no sad na Win 7 ne vidim kako to napraviti pogrešno da bih uopće popravio {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Miš pobježe desno, pomoć

Da nisi možda u driverima od grafičke uključio "Force tv detection" i stavio da ti je tv izlaz extended desktop? U tom slučaju to miš prijeđe na drugi ekran.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice