Media player Classic subtitlovi!!!

poruka: 10
|
čitano: 12.169
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Media player Classic subtitlovi !!!

Poštovanje,

Imam problem sa media player classicom naime ucita mi uredno subtitlove u menu ,no ne prikazuje ih sve dok ne stavim kvačicu na enabled .S obzirom da sam sve postavke (meni znane )stavio na HRV i po nekoj logici stvari trebalo bi raditi ,nemogu shvatiti zasto sam ne ucita titlove poput neznam WMP11 .Na slici se nalazi taj famozni meni gdje uvijek moram staviti kvačicu (ENABLED)kako bi se titlovi poceli prikazivati.Molim za pomoc šta sam propustio?Eto da ne mislite da brljam subovi na drugoj slici po defaultu ukljuceni.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.9.2008 1:54 (petric1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Media player Classic subtitlovi !!!

Kod mene se isto desava ali samo kada umetnem DVD,ond moram rucno ubaciti titlove bezobzira koliko ga ja stelao.

Kada pustam divixove problema nema,oni se automacki ucitavaju (ako titl nosi isto ime kao i film----> film.avi-film.srt )

"Anyone who cannot cope with mathematics is not fully human. At best he is a tolerable subhuman who has learned to wear shoes, bathe, and not make messes in the house."
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.9.2008 2:17 (Lazarus Long).
18 godina
neaktivan

a jel si probao vratiti podesavanja na default pa onda probati ?cisto da vidis dal program zeza ili podesavanja...

meni automatski ucita prevod ako je istog imena i u istom direktorijumu kao film...mada je meni sve po defaultu ...

K'eni pa te vat' ;)
18 godina

Da probao ;vrtio sam sto kombinacija instalirao i deinstalirao no bez srece inace jako dobar player izvrsne slike i opcija no cini mi se da su tu sfušali podosta.!

18 godina
neaktivan

a instalirao si ga posebno il s nekim codec packom?

K'eni pa te vat' ;)
18 godina
neaktivan
Ako hoces titlove u Media Player Classicu naziv filma i naziv titla moraju biti isto, npr.
The incredible hulk.avi
The incerdible hulk.srt

Eto, i moras ih naravno omoguciti u postavkama playera
MBO Asus P5KC, P35 // Intel Core 2 Duo E8200, 2,66 GHz, 6MB Cache // Kingmax 2x1 GB DDR 2-800 // Gigabyte Radeon HD 3870, 512 MB, 256 bit, GDDR3 // Seagate Barracuda SATA 320 GB // Chieftec 550W // LG DVD Przilica // Coolermaster kuciste
18 godina

Da to nebi bio problem da vrtim Divx.No ja govorim o subtitlovima sa dvd-a .Eto primjerice gledam DVD Band of Brothers i svaki put stavljam kvačicu na enabled ,šteta slika je više nego dobra bolja za koplje i od WMP11

18 godina
neaktivan
petric1 kaže...

Da to nebi bio problem da vrtim Divx.No ja govorim o subtitlovima sa dvd-a .Eto primjerice gledam DVD Band of Brothers i svaki put stavljam kvačicu na enabled ,šteta slika je više nego dobra bolja za koplje i od WMP11

Potpuno isto se i kod mene desava.Navikni se na to
Jos jedino nisam eksperimentirao da kazem K-Liteu da cuva postavke u *.ini file umesto u registry 
"Anyone who cannot cope with mathematics is not fully human. At best he is a tolerable subhuman who has learned to wear shoes, bathe, and not make messes in the house."
18 godina

Poslao sam developerima upit pa budem javio kako se razvija situacija,ako mi odgovore uopce Cool

16 godina
Media player Classic subtitlovi!!!

Jel znate možda kako se povećava veličina titlova u MPC. Išao sam na Options > Default Style > Font(Ariel) i tamo sam ih povećao, ali opet ništa. Tamo stoji povećano ali ne i u playeru. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice