Logitech G15 v2 kompatipilnost sa win7 x64

poruka: 5
|
čitano: 2.226
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Pozdrav imam problem sa Logitech G15 v2, neznam dali je problem sa tipkovnicom ili sa driverima. Kada je tipkovnica spojena i radi bez drivera tj ima drivere koje mu windows dodjeli onda tipkovnica uopce neradi, nekad rade samo slova S i A ali kad ih stisnem onda cijelo vrijeme ispiuje ta slova i nemoguce je zaustaviti pisanje, kada sam stavio drivere(orginal sa logitechove stranice za win7 x64) tipkovnica radi kojih 10 min potpuno normalno ali onda pocne sama od sebe stiskati gumbice ili kada sam u firefoxu stisnem T a on otvori novi tab ili kad stisnem 0 otvori neke postavke za monitor.Tip od kojeg sam uzo kaže da je na Win XP radila potpuno normalno. pa me zanima jel ima kakvih rijesnja za moj problem.

PS: tipkovnicu sam probao sa svakim usb utorom, i jos sam je probao spojiti sa USB Hub-om sa napajanjem ali opet isto

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Logitech G15 v2 kompatipilnost sa win7 x64
Xboxn00b kaže...

Pozdrav imam problem sa Logitech G15 v2, neznam dali je problem sa tipkovnicom ili sa driverima. Kada je tipkovnica spojena i radi bez drivera tj ima drivere koje mu windows dodjeli onda tipkovnica uopce neradi, nekad rade samo slova S i A ali kad ih stisnem onda cijelo vrijeme ispiuje ta slova i nemoguce je zaustaviti pisanje, kada sam stavio drivere(orginal sa logitechove stranice za win7 x64) tipkovnica radi kojih 10 min potpuno normalno ali onda pocne sama od sebe stiskati gumbice ili kada sam u firefoxu stisnem T a on otvori novi tab ili kad stisnem 0 otvori neke postavke za monitor.Tip od kojeg sam uzo kaže da je na Win XP radila potpuno normalno. pa me zanima jel ima kakvih rijesnja za moj problem.

PS: tipkovnicu sam probao sa svakim usb utorom, i jos sam je probao spojiti sa USB Hub-om sa napajanjem ali opet isto

http://hardforum.com/showthread.php?t=1689764 Ovdje su S i D poblemi mislim da je mainboard tipkovnice problem.S i A su očito u stalnom kontaktu.

Ovako je rastavi i ponovno sastavi i ispravi udubljenja pazeći da nema kontakata koji vire.http://therealwazzar.wordpress.com/2010/07/09/disassemble-a-logitech-g15/.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 15:03 (Ikarus01).
14 godina
Re: Logitech G15 v2 kompatipilnost sa win7 x64

Hvala.

Danas sam G15 tipkovnicu spojio na laptop sa windowsima XP, cim sam je ustekao XP ju je automatski prepoznao i instalirao drivere, i ponasa se isto kao i na mom PC-u.

E sad zanimljivo je to da nakon sto sam G15 istekao iz laptopa i tipkovnica na laptopu se pocela isto tako problematicno ponasati kao i G15, tako da mislim da je ipak problem sa driverima, ako netko ima kakav savjet kako to rijesiti bio bi zahvalan.

15 godina

Ak ne nađes nikakvo rijesenje , posalji mail Logitech Supportu ! ja sa svojom nemam nikakvih problema na Win 7 x64! Dal ti se to pocelo događat kad si ju kupio ili ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Evo problem se opet vratio :(

Problemi su poceli cim sam kupio tipkovnicu pocetkom petog mjeseca. Tipkovnica je kupljena od člana Empazg ali preko njuskala. on stalno tvrdi da je problem u driverima i da je kod njega radilo na WIN XP. Nakon 3-4 dana zajebancije od kupnje nazvao sam clana od kojeg je tipkovnica kupljena i rekoao je da je trenutno negdje na moru i da se vraca sredinom lipnja u zagreb i da ce mi on vratit novce a ja njemu tipkovnicu.Doslo je do sredine lipnja i zvao sam ga 4 dana ali nitko se nikad nejavlja na telefon. Do tada je tipkovnica stajala u kutiji i nakon toga sto sam ga iso zvati izvadio sam tipkovnicu opet spojio i nakon 10 min opet pocela bezveze stiskati i otvarati prozore.

Problem je definitivno Hardwerski zato jer kad sam bio savinuo tastaturu radila je 10 dana normalno, a zatim su opet poceli problemi, opet sam je savino i radila je 4-5 dana normalno i opet pocela zezat.ali u zadnja 3 dana sam ju savijo vise od 3 puta. Ovaj tjedan sam je odlucio rastaviti tipkovnicui i probat nesto napraviti.Dali itko zna sa sigurnoscu reci sto je otislo ili u cemu je preblem.

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 12:44 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice