Live messanger pitanje

poruka: 20
|
čitano: 1.771
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Live messanger pitanje

Kako mogu maknuti ovo što je označeno na slici? Pokuša san sve pritiskat, čak i resetirat komp ali neznan, pojavilo mi se samo niotkud.
Unaprid hvala.

slika slika
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.6.2010 10:56 (sirka666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Live messanger pitanje

Samo makni kvačicu sa "Show menu bar".

Plod nepouzdanosti kontracepcije
16 godina
Live messanger pitanje
To bi trebalo bit pod Tools (ako se ne varan) ali nema mi toga.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

U glavnom windowu, tamo sa desne strane u meni-u

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.6.2010 11:05 (nontryer).
16 godina
Live messanger pitanje
Znan za to, ali to mi samo vridi za taj glavni prozor, kad otvorin neki u kojem se želin dopisivat još uvik mi tamo stoji.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Imaš isti taj izbornik i u windowima od razgovora, probaj i tamo maknut kvačicu.

16 godina
Live messanger pitanje
Neznan, nevidin ja to nigdi...
slika 1 slika 1
slika 2 slika 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Live messanger pitanje

probaj stisnit alt, meni se to tako pali i gasi

Dajem demonoid pozivnicu na pm
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Kad stisnen alt tad mi se samo označi plavon bojon file i podcrtaju slova ispod ostalih riči, ne nestaje.
Nego možeš li mi reć koje je slovo podcrtano ispod "show menu bar" u ovome tools pa da bar proban ovako "naslipo" pritisnit to slovo pa se možda ugasi.
Stvarno neznan više šta da napravin.
16 godina

Nije niti jedno slovo označeno kod mene..

A ne znam, nemam ideje više.. zbilja čudan problem, jedino mi pada na pamet da probaš nanovo ga instalirat..

16 godina
Live messanger pitanje

gle kak je rjesenje lagano :D

odvuci mis da ti bude kao na slici tj da ti se pojavi strelica ovak...klikni na nju i tog vise nece bit :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.6.2010 11:56 (Nocio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Live messanger pitanje
@ nontryer
a da znan, sačekat ću još 2-3 dana vidit jel iko ima ovde neku ideju a posli toga ću ga reinstalirat

@ Nocio
ali nije mi to problem, lako je maknit to, pogledaj slike u gornjim postovima pa ćeš vidit šta je problem maknit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nemaš što čekati napravi reinstall i gotovo.bez ikakvog čekanja...
16 godina

Ako ne pomogne reinstall, deinstaliraj ga sa revo uninstallerom, on obriše sve postavke od programa i slično..

Time gubiš smajliće i sve postavke, al bar bi riješio taj problem sigurno

16 godina

Znači ovako
Prvo san pokuša samo reinstalirat sa live installeron i nakon toga su mi ostale iste postavke samo mi je prominija jezik na hrvatski i sve je ostalo isto.
Onda san sa revo unistalleron izbrisa windows live essentals (forced uninstall sa točnon putanjon) i označija san sve fileove i folere šta mi je on ka naša da su od msna. Nakon toga san instalira samo messanger bez movie makera i photo gallery, ali su mi opet bile iste postavke, sve isto ka i da nisan brisa.

Sad stvarno neznan šta više da radin. Windowse neman namjeru ponovo instalirat jer neću zbog ove "gluposti" rušit sistem, to ću svejedno radit za koji misec tako da nije bitno. Nego jesan li išta falija kod korištenja ovoga revo uninstallera? Skinija san onu trial verziju od 30 dana.

EDIT

Skenira san komp AVG-om sa zadnjim updateom i nije mi našlo ništa. Virus ili nekakvi program sa interneta isključujen jer mi se to dosad nikad nije dogodilo a i avg pokazuje bez problema. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.6.2010 21:14 (sirka666).
16 godina
neaktivan
Live messanger pitanje

Dragi moji, problem se rjesava tako da otvoris prozor i u njemu stisnes samo  ALT i problem rjesen   Smijeh
EDIT: Vidim da tebi tako nejde, probaj tiskat tolko dugo dok se ne makne, to je i meni pomoglo kod istog problema.

Neki su glupi i bez Facebooka.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.6.2010 22:19 (Zuja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sirka666 kaže...

Znači ovako
Prvo san pokuša samo reinstalirat sa live installeron i nakon toga su mi ostale iste postavke samo mi je prominija jezik na hrvatski i sve je ostalo isto.
Onda san sa revo unistalleron izbrisa windows live essentals (forced uninstall sa točnon putanjon) i označija san sve fileove i folere šta mi je on ka naša da su od msna. Nakon toga san instalira samo messanger bez movie makera i photo gallery, ali su mi opet bile iste postavke, sve isto ka i da nisan brisa.

Sad stvarno neznan šta više da radin. Windowse neman namjeru ponovo instalirat jer neću zbog ove "gluposti" rušit sistem, to ću svejedno radit za koji misec tako da nije bitno. Nego jesan li išta falija kod korištenja ovoga revo uninstallera? Skinija san onu trial verziju od 30 dana.

EDIT

Skenira san komp AVG-om sa zadnjim updateom i nije mi našlo ništa. Virus ili nekakvi program sa interneta isključujen jer mi se to dosad nikad nije dogodilo a i avg pokazuje bez problema. 

da vidim jesam te skuzio...ti oces da ti ovako bude bez menubar-a kao na slici 1 il kao na slici 2

slika1 slika1
slika2 slika2
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.6.2010 22:38 (Nocio).
16 godina

@sirka666 - kada brišeš sa Revo-m, za vrijeme deinstalacije će ti se pojavit window koji skenira dal je ostalo leftover fileova i foldera, ako ih nađe (a trebalo bi) sve ih obriši i to bi trebalo bit to.

@Nocio - misliš na skroz drugi menu bar, u msn ih ima dva i oba dva mogu bit uključena istovremeno.

Slika:

16 godina
Live messanger pitanje

napravi ovo na slici i mora se maknut,meni barem je.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Riješija san problem. Zahvaljujen svima na trudu. Na kraju san ga ponovo izbrisa sa revo uninstallerom skupa sa svin live komponentama i ponovo downloada i instalira. Posli toga san samo napravija ovo šta je Regular John reka. Prije mi toga uopće nije bilo za pritisnit pa nisan moga.
Još jednom hvala :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice