- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Samo makni kvačicu sa "Show menu bar".
Imaš isti taj izbornik i u windowima od razgovora, probaj i tamo maknut kvačicu.
probaj stisnit alt, meni se to tako pali i gasi
Nego možeš li mi reć koje je slovo podcrtano ispod "show menu bar" u ovome tools pa da bar proban ovako "naslipo" pritisnit to slovo pa se možda ugasi.
Stvarno neznan više šta da napravin.
Nije niti jedno slovo označeno kod mene..
A ne znam, nemam ideje više.. zbilja čudan problem, jedino mi pada na pamet da probaš nanovo ga instalirat..
a da znan, sačekat ću još 2-3 dana vidit jel iko ima ovde neku ideju a posli toga ću ga reinstalirat
@ Nocio
ali nije mi to problem, lako je maknit to, pogledaj slike u gornjim postovima pa ćeš vidit šta je problem maknit.
Ako ne pomogne reinstall, deinstaliraj ga sa revo uninstallerom, on obriše sve postavke od programa i slično..
Time gubiš smajliće i sve postavke, al bar bi riješio taj problem sigurno
Znači ovako
Prvo san pokuša samo reinstalirat sa live installeron i nakon toga su mi ostale iste postavke samo mi je prominija jezik na hrvatski i sve je ostalo isto.
Onda san sa revo unistalleron izbrisa windows live essentals (forced uninstall sa točnon putanjon) i označija san sve fileove i folere šta mi je on ka naša da su od msna. Nakon toga san instalira samo messanger bez movie makera i photo gallery, ali su mi opet bile iste postavke, sve isto ka i da nisan brisa.
Sad stvarno neznan šta više da radin. Windowse neman namjeru ponovo instalirat jer neću zbog ove "gluposti" rušit sistem, to ću svejedno radit za koji misec tako da nije bitno. Nego jesan li išta falija kod korištenja ovoga revo uninstallera? Skinija san onu trial verziju od 30 dana.
EDIT
Skenira san komp AVG-om sa zadnjim updateom i nije mi našlo ništa. Virus ili nekakvi program sa interneta isključujen jer mi se to dosad nikad nije dogodilo a i avg pokazuje bez problema.
Dragi moji, problem se rjesava tako da otvoris prozor i u njemu stisnes samo ALT i problem rjesen 
EDIT: Vidim da tebi tako nejde, probaj tiskat tolko dugo dok se ne makne, to je i meni pomoglo kod istog problema.
Znači ovako
Prvo san pokuša samo reinstalirat sa live installeron i nakon toga su mi ostale iste postavke samo mi je prominija jezik na hrvatski i sve je ostalo isto.
Onda san sa revo unistalleron izbrisa windows live essentals (forced uninstall sa točnon putanjon) i označija san sve fileove i folere šta mi je on ka naša da su od msna. Nakon toga san instalira samo messanger bez movie makera i photo gallery, ali su mi opet bile iste postavke, sve isto ka i da nisan brisa.
Sad stvarno neznan šta više da radin. Windowse neman namjeru ponovo instalirat jer neću zbog ove "gluposti" rušit sistem, to ću svejedno radit za koji misec tako da nije bitno. Nego jesan li išta falija kod korištenja ovoga revo uninstallera? Skinija san onu trial verziju od 30 dana.
EDIT
Skenira san komp AVG-om sa zadnjim updateom i nije mi našlo ništa. Virus ili nekakvi program sa interneta isključujen jer mi se to dosad nikad nije dogodilo a i avg pokazuje bez problema.
da vidim jesam te skuzio...ti oces da ti ovako bude bez menubar-a kao na slici 1 il kao na slici 2
@sirka666 - kada brišeš sa Revo-m, za vrijeme deinstalacije će ti se pojavit window koji skenira dal je ostalo leftover fileova i foldera, ako ih nađe (a trebalo bi) sve ih obriši i to bi trebalo bit to.
@Nocio - misliš na skroz drugi menu bar, u msn ih ima dva i oba dva mogu bit uključena istovremeno.
Slika:
Još jednom hvala :)