Laptop se upali i stoji samo "- " na ekranu

poruka: 4
|
čitano: 2.959
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Laptop se upali i stoji samo crtica na ekranu

Laptop se upali i pokaze se ona slika insyde h20 od biosa i nakon toga trebao bi se pokrenut windows a umjesto toga pokaze se neka crtica samo bijela ...Probao sam izvaditi cmos bateriju i kad ju izvadim i ponovo stavim pise cmos failure baterry i kliknem f2 za dalje  da ude u bios postavke i nista..ne pokaze se nista..MOlim za pomoc..

RAdi se o laptopu toshiba sattelite l300 1a6

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 22:07 (xzyre).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Laptop se upali i stoji samo crtica na ekran
ovako na prvu ,disk ti ne valja...bios ti pokazuje error jer si vratio defaultne postavke ,postavi vrijeme i datum i bit ce ok sve...ali ovo blinkanje kursora je obicno kad nemoze naci bootsector ili mbr na disku pa stoji tak...probaj reinstall windowsa da ti sad ne govorim kako se radi fixboot i fix mbr....ili ako slucajno imas neki cd ili usb stick stavljen u komp,izvadi, jer ti je mozda postavljeno da boota sa diska ili usb sticka, pa ih pretrazuje do besvijesti,a ono nema nista na njima.
otkup neispravne elektronike
14 godina
neaktivan

Probo sam reinstall i opet sve isto..a trebo bi nabavit neki disk da stavim u ovoga pa cu vidit.Hvala 

14 godina
neaktivan

probao sam dns prikopcat na komp i instalirat windows i radi i ponovo stavim u laptop i opet isto..stoji crta..molim za pomoc...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice