Laptop nema Office-a

poruka: 8
|
čitano: 1.837
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Laptop nema Office-a
Molim vas pomoć.
Deinstalirao sam free antivirusni program Avast budući da mu je istekao rok od mjesec dana i instalirao novi free antivirusni BitDefender.  Međutim očito se nešto dogodilo budući da mi nakon tog postupka kod svakog gašenja ili restart-a laptopa nema Office-a odnosno laptop svaki puta ponovno instalira cijeli office jer se očito on izgubi.
Kad idem u instalirane programe Office je instaliran i nalazi se na laptop-u, međutim on svaki puta kao da ponovno instalira Office? Pokaže se prozor Office-a i piše set up i to onda traje jedno 3 minute dok ne završi kao instalaciju i onda se normalno otvaraju word ili excell sve do gašenja ili restart-a?
Zatim sam deinstalirao BitDefender budući da sam mislio da nešto s njim nije u redu, međutim sve je ostalo isto. Da li trebam nešto uključiti u start up-u ili negdje u postavkama?
Unaprijed hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Laptop nema Office-a

očigledno je povukao neki office fajl prilikom deinstalacije koji je možda bio u karanteni ili slično. ako imaš offce cd napravi repair, ili reinstall.

i stavi si aviru av, također je free.

15 godina
neaktivan

A šta ako nemam CD za instalaciju Office-a 2007? Dal ga mogu negdje skinuti?

17 godina
neaktivan

naravno {#}

15 godina
neaktivan
Isključenje lozinke kod paljenja

Zanima me kako se isključuje prilikom paljenja kompa zahtjev za upis lozinke: Znači ne bi htio da me uopće pita za lozinku nego da se automatski pali komp?

Unaprijed hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Isključenje lozinke kod paljenja
neodoljivi1 kaže...

Zanima me kako se isključuje prilikom paljenja kompa zahtjev za upis lozinke: Znači ne bi htio da me uopće pita za lozinku nego da se automatski pali komp?

Unaprijed hvala

Control Panel - User accounts and Family Safety

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2011 9:03 (g520).
15 godina
neaktivan
Laptop nema Office-a

Šta se tiće micanja pasword-a, možda sam se krivo izrazio. Zanima me kako da maknem prozor Log on na Windows-e koji se pojavljuje kod paljenja kompa? Budući da zahtjeva da stisnem enter ili ok i nije mi zgodno ako bi htio da se komp digne i spremi za rad dok ja radim nešto drugo? Znači da se jednostavno dignu Windows-i bez ikakvih dodatnih radnji?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Laptop nema Office-a

Otidji na start pa search upisi NETPLWIZ udji tu i makni kvacicu 

slika 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice