Lagana pitanjca

poruka: 15
|
čitano: 1.194
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Lagana pitanjca

Pozz!

Evo imam nekoliko pitanja,u svezi moje konfiguracije,nadam se pametnim odgovorima!

1-Ocjena moje konfiguracije?

2-Sta bih trebala mjenjati,te koliko para cu potrositi?

3-Moze li ovo moje cudo vrtiti Win 7?

4-Mogu li clockati svoj procesor,na koliko i kako?

5-Nekako mi se cini temperatura procesora(dok ovo pisem) ovelika-15 C,core 1-14 C,core 2-34 C CPU?

CPUID CPU Name    AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+

Motherboard Name    ASRock ALiveNF6G-VSTA

NVIDIA GeForce GTS 250

2 GB ram DDR2-(naj jeftinija)

Drive #1 - ST3120813AS (111 GB)

Drive #2 - Hitachi HDS721616PLA (149 GB)

750 WATT-neko napajanje

Unapred zahvalna!Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Lagana pitanjca

Sali se ;)

Ali evo odgovoria:

1. Ocjena cista petica ;)

2. Jel ti radi sve? Sta radis na njemu? To samo ti znas jel trebas sta mijenjati.

3. Itekako.

4. Ako to vec pitas odgovor je ne diraj nista.

5. Zivis u frizideru? Ne moze ti temp CPU-a biti niza od okolne temperature.

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Sali se ;)

Ali evo odgovoria:

1. Ocjena cista petica ;)

2. Jel ti radi sve? Sta radis na njemu? To samo ti znas jel trebas sta mijenjati.

3. Itekako.

4. Ako to vec pitas odgovor je ne diraj nista.

5. Zivis u frizideru? Ne moze ti temp CPU-a biti niza od okolne temperature.

1-Osobno mislim da mi samo grafa valja,jaaaako me zanima maticna!

2-Maa radi,ali ponekada zna zatrzati kada je najbitnije(Fight u igrici-he he)

3-Sumljivi su mi ti rami......I malo se "plasim 7-ice,iovako na XP-u ne znam nista,a na njoj.......

4-Opet 2 odgovor-trza ponekada!

5-tako mi veli Everest,niste ne izmisljam!

Ehhhhh da,mozda i naj bitnije:Spajam se na net preko Vipovog USB sticka,,,,,joj imam LAGA ko u prici,

Kada mi je na UMTS-u,ajd jos nekako,ali kada je na GPRS-u,KATASTROFA!!!!

Pa me zanima dali bih sa 7-icom sta dobila na brzini interneta?

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 18:24 (MandaTDI).
18 godina
neaktivan

Ne moze ti nista trzati radi maticne. Negdje drugo je problem. U kojoj igri trza? Smanji malo detalje i efekte.

16 godina
protjeran
Lagana pitanjca

ma na toj konfi bi nfs shift mogao bar na 2560x1600,8xAA,i ultra high settings...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
logic kaže...

Ne moze ti nista trzati radi maticne. Negdje drugo je problem. U kojoj igri trza? Smanji malo detalje i efekte.

Ja ti kolega igram samo Dekaron,tu mi trza,sve mi je na low postavkama,opet velim nekada,ne stalno,na istim mjestima!

Nprm-Dirt 2,Resident evil(ovaj novi),Total war........Sve vrti na max bez problema!

16 godina
protjeran
MandaTDI kaže...
logic kaže...

Ja ti kolega igram samo Dekaron,tu mi trza,sve mi je na low postavkama,opet velim nekada,ne stalno,na istim mjestima!

Nprm-Dirt 2,Resident evil(ovaj novi),Total war........Sve vrti na max bez problema!

pa voli ti i dalje ali konfa ti je slaba za dirt2 i re5 hahaha

edit.nemože na max nikakako da ne trza..na kojoj rezi igraš ????

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 18:30 (windows_7).
16 godina
neaktivan
windows_7 kaže...

ma na toj konfi bi nfs shift mogao bar na 2560x1600,8xAA,i ultra high settings...

Vjerovao ili ne,ali bas sam probala i Bogme nece na max,trza!

Nije da vam solim pamet,ali ime procesora mi je izbacio Everest,inace on je 2.1 Mhz dual core!

Stoga mislim da i nije bas za 5  Izlanuo se

18 godina
neaktivan
windows_7 kaže...
MandaTDI kaže...
logic kaže...

sa gts250 bez problema moze igrat na max dirt2 i re5... samo se brinem zbog procesora jer mu on ne iskoristava grafu kako treba

16 godina
neaktivan
windows_7 kaže...
MandaTDI kaže...
logic kaže...

1440X900

Uopce se ne hvalim,kada ti kazem da vrti,bez problema,te dvije igre moj brat igra sve je na high!

16 godina
neaktivan
MandaTDI kaže...

Ehhhhh da,mozda i naj bitnije:Spajam se na net preko Vipovog USB sticka,,,,,joj imam LAGA ko u prici,

Kada mi je na UMTS-u,ajd jos nekako,ali kada je na GPRS-u,KATASTROFA!!!!

Pa me zanima dali bih sa 7-icom sta dobila na brzini interneta?

Jel mi netko moze odgovoriti u svezi ovoga?

17 godina
neaktivan

ne bi dobila ništa, os nema veze s time. a opet pitanje je zašto vip? znam jako puno ljudi koji su se zaletjeli u te stickove i dan danas se kaju. ja sam svojedobno bio kupio od simpe onaj stick, ne bonove, trebao mi je isključivo iz razloga što ponekad kada bih išao popravljati računala koja nemaju pristup internetu i onda bih koristio to smeće kako bih skinuo neki driver i slično, pa sam i za takve sitnice poludio s njim (sada stoji u ladici i čeka bolje dane). tele2 malo odskače od vipa i tmobile, ako ništa drugo, onda po cijeni.

postoji li kod tebe kakva druga mogućnost konekcije osim toga vip sticka?

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

ne bi dobila ništa, os nema veze s time. a opet pitanje je zašto vip? znam jako puno ljudi koji su se zaletjeli u te stickove i dan danas se kaju. ja sam svojedobno bio kupio od simpe onaj stick, ne bonove, trebao mi je isključivo iz razloga što ponekad kada bih išao popravljati računala koja nemaju pristup internetu i onda bih koristio to smeće kako bih skinuo neki driver i slično, pa sam i za takve sitnice poludio s njim (sada stoji u ladici i čeka bolje dane). tele2 malo odskače od vipa i tmobile, ako ništa drugo, onda po cijeni.

Pa cuj,jednostavno,tamo gdje sam ja,za tele 2 nema signala,Cronet tada nije imao u ponudi danasnje tarife,isim one 1KN-1 Mb(SKUUUPOOOO)

Ustvari preko Carneta sam 6 GB 100Kn,nije tako skupo!

Adsl cekam vec 8 mj!

17 godina
neaktivan

ako je adsl u planu onda je dobro, doći će, kad tad  Izlanuo se

17 godina
MandaTDI kaže...
robisierra92 kaže...

Pa cuj,jednostavno,tamo gdje sam ja,za tele 2 nema signala,Cronet tada nije imao u ponudi danasnje tarife,isim one 1KN-1 Mb(SKUUUPOOOO)

Ustvari preko Carneta sam 6 GB 100Kn,nije tako skupo!

Adsl cekam vec 8 mj!

Ja sam u Zapruđu u Zgrebu imao daleko bržu i stabilniju vezu s Vip-om nego s Tele2. Preko Vipa igrajući Dotu s uključenim skajpom laga uopće nisam imao.

Tele 2 mi je bio mušičav i znalo se desiti da se po par sati uopće nisam mogao spojiti, a cimeru je znalo lagati u WoW-u.

Doma na Krku se skoro pa nisam mogao spojiti na tele2 i kad se spoji brzina je bila nikakva, a vip je radio dosta dobro.

EDIT Tek sam sad vidio da si Sl. Brodu, pa mi nije jasno kak još nemate adsl?

Imaš i opciju preko carneta (ako studiraš) 10gb je oko 150kn

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 5:44 (wyks).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice