Kupio bioshock 2 i nemogu igrat multiplayer ???

poruka: 11
|
čitano: 1.816
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

..pozdrav ljudi..eto jučer bio malo u shopingu i na kraju mi ostalo 10 eura pa da to ne nosim doma odlučio sam kupiti bioshock 2. ..već sam odavno prošao tu igru ali sam želio probat multiplayer..dođem doma,instaliram igru,i onda zapnem na onom jadnom 'games for windows live'..napravim acc,logiram se na stranicu i sve radi ali kad se u igri želim logirat onda mi piše: downloading profile. this might take a few minutes. Please don't close your game.....  i nakon toga se pojavi to: Can't connect to Live. error code 0x 80151911      ili     The LIVE service may be unavalible,or there may be an issue with your home networking equipment or firewall. To check LIVE service status go to www.xbox.com/support.   i kad idem na tu stranicu kaže mi da je njihov server online and runing.   dali netko možda zna kako bi se to moglo riješit??   ..malo je glupo da kupim original igru i onda nemogu igrat multiplayer.. {#}  hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Kupio bioshock 2 i nemogu igrat multiplayer ??

kod mene se to dogodilo kad sam imao instaliran VPN (hamachi, tunngle i slicno). nakon sto sam to uninstalirao je sve proradilo ko urica.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
14 godina
neaktivan

hmm..imao sam i ja taj tunngle,sad sam ga maknuo i nije pomoglo..ali svejedno zahvaljujem na odgovoru.

..možda da probam reinstalirat igru,samo to mi i nema baš nekog smisla..

14 godina
neaktivan

..ma znam šta je problem...moj glupi router.. {#}  ..prije nekih dva mjeseca mi je grom spržio stari router,neki od d-linka,s njim nisam imao nikad nikakvih problema..normalno,nakon toga sam prijavio kvar optimi i oni su mi donesli drugi router,sagem f@st 1704 i nakon toga su počeli lagani problemi.. ..prvi problem koji mi se javio je bilo to da nisam mogao više igrati bfh,tj nakon max 5 min u igri me izbacilo u lobby i nisam uspio riješiti taj problem,od onda ne igram bfh. {#}  ..i sad to sranje sa bioshockom..

..i sada sam se probao spojit na susjeda,pošto imam njegovu šifru,i kad sam spojen na njega sve radi fenomenalno..nikakav problem sa GFWL-om,logirao sam se,on je napravio update za bioshock2 i to je to.. mas pater!!

...baš ne kužim šta je s tim routerom??? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
A blago meni ja kod Optime TP-Link, radi ko svicarski sat :).
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
14 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
A blago meni ja kod Optime TP-Link, radi ko svicarski sat :).

a baš blago tebi.. {#} 

..ma nema mi druge nego si sam kupit neki kvalitetni router i problem riješen..

17 godina

A zašto ne bi zvao operatera i rekao mu za probleme. Meni je Tcom korektno zamjenio ruter odma isti dan čim sam prijavio problem.

We are nothing but the stones to pave the way...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...

A zašto ne bi zvao operatera i rekao mu za probleme. Meni je Tcom korektno zamjenio ruter odma isti dan čim sam prijavio problem.

..upravo sam to i napravio..i lik mi priča gluposti..kaže da nije to do routera jer bi u tom slučaju imali još takvih dojava..da se probam obratit proizvođaču igre pa da vidim dali je do njih...pitao sam ga dali ja mogu tražiti drugi router od njih i rekao je da mogu ali da ću sigurno dobit isti jer imaju samo njih na skladištu..   ..ma gluposti.. 

15 godina
neaktivan
ma odje*bi ga i uzmi neki bolji router...jbg platit ces al bar imas garanciju pa mijenjaj kad rikne.
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
14 godina
neaktivan

..a to sam i mislio napravit...sad neznam dali bi uzeo d-link ili airlive???  neznam koja je marka bolja od ta dva.  ili mi možete preporučit nešto do 300kn. (ako se uopće za te pare može dobit nešto kvalitetno)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

problem riješen,kupio novi modem i sad sve radi ko puška. i bfh i bioshock 2. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice