...di ste ljudi..sta ste utihnuli...=D
...di ste ljudi..sta ste utihnuli...=D
To ti je zbog 64bitnih winsa, ima rijesenja, al da si olaksas skini Vantage(kao sto sam i odmah rekao) ;)
pa ukucaš u google i skineš.
meni se čini da si ti jako razmaženo derište ili nas sve malo zayebavaš.
iskljuci vertical sync,stalno ti je na 60 fps zato
...eo rezultata...sta smo dobili??..
Score je u redu za tu konfu, dali ti steka ivodenje "videa" uvijek ili samo u vrlo kompleksnim situacijama ?
Score je u redu za tu konfu, dali ti steka ivodenje "videa" uvijek ili samo u vrlo kompleksnim situacijama ?
...ma smo u kompleksnim situvacijama...ima 4 videa i mislim da samo u jednom malo zasteka..
Ajde ovako, pratim ovu temu koliko se razdužila, a sve u svemu par pametnih odgovora. Crack može raditi probleme u igrama, samo što će to najrijeđe biti vezano uz grafiku. Ono što bih ti ja savjetova, a ima tu još takvih odgovora, prvo za probu makni ove windowse i stavi 32 bitne. Odi na stranicu proizvođača matične i poskidaj sve nove drivere za Win7 32-bit, uključujući i BIOS. Njega također flashaj. Ono što sam zaboravio, ostavi u kompu samo jedan modul RAM-a. 32-bit ti više od 4 gige ovako i onako ne vidi. Znači instaliraj sve te nove drivere, ostavi u kompu samo taj jedan modul RAM-a, skini najnovije drivere za grafičku i instaliraj i potom napravi update directx-a preko microsoftove stranice. Instaliraj javu, flash i nakon toga skini CCleaner počisti sa njime sve što daje uključujući i registry. Nakon čišćenja restartaj komp, instaliraj igricu i probaj. Moj ti je savjet da čak skineš stranicu od kompa neka ima normalno hlađenje. Eto, probaj to tako čisto za probu. Ovako i onako nemaš što izgubiti. Na taj način se budeš uvjerio da li ti je nešto do hardwarea ili softwarea. 32-bit windowsi su puno zastupljeniji od 64-bitnih i moguće da je u tome problem. Kvaliteta komponenti je sasvim u redu, iako bi također izabrao radije Asusovu ili Gigabaytovu matičnu, al bože moj nije ni ova loša. :) Sve ovo sam napisao samo zato što sam uspio tim postupcima riješiti par sličnih ili gotovo istih slučajeva kao tvoj na drugim računalima različitih konfiguracija i brand komponentama. Iako imaš jedan jako veliki naglasak na BIOS! ne bi vjerovao, al može itekako raditi probleme!
Trenutno je na V2.00 koja je sasvim OK.
Nemoj vaditi RAM jer gubiš trokanalni način rada...
11k r/pm je BUG u HWboot-u, jer ne čita dobro senzore sa ASRock ploče (a i kod drugih ploča nekad laže).
Tako da se za to ne brini, čuo biti se jet iz PC-a da je tako.
Sa ASRock OC Toolom vidiš prave vrijednosti vrtnje.
Ovo je sasvim ok rezultat za tu konfu, ne kuzim zast ti steka, jos velis da imas oko 60fps u igrama, i ne bi ti trebalo stekati sa 60FPS
Ovo je sasvim ok rezultat za tu konfu, ne kuzim zast ti steka, jos velis da imas oko 60fps u igrama, i ne bi ti trebalo stekati sa 60FPS
micro-stuttering, imo ga i ja prije, meni je bilo do drivera!
I šta će mu više od 60FPS? Jedino za screen tearing, ništa drugo.
Monitor s refresh rateom 60Hz ne može prikazati više od 60 frameova po sekundi.
Nije istina!
Istina je, grafička moze prikazati vise frejmova ali monitor ne (ak je 60HZ)
Strašan argument ;)
Istina je, samo COD ima tu anomaliju što je viši FPS to više skačeš itd.
No monitor više od 60 FPS neće prikazati.
hmmm. .. nisam za ovo znao znaci u mene je sad monitor 60Herca i nemogu u igrama imati vise od 60 fps,,
Strašan argument ;)
Istina je, samo COD ima tu anomaliju što je viši FPS to više skačeš itd.
No monitor više od 60 FPS neće prikazati.
Nema samo COD, igre koje su rađene u istom engine-u imaju taj bug, jer je on povezan sa samim engine-om. Ali to se ne odnosi na veći fps na monitoru jer on nije u stanju osvježavati više od 60 fps, ako radi na 60Hz.
hmmm. .. nisam za ovo znao znaci u mene je sad monitor 60Herca i nemogu u igrama imati vise od 60 fps,,
ma možeš imati u igri preko 60 fps, ali ti se može dogoditi Screen tearing, što nije ništa strašno. Evo ti slika pa vidi, klik.
...eo snimio sam windowse 7 32-bit(podsjetimo bili su 64-bit) nema razlike...neznam poludit cu vise!?...
Ko ti je rekao da instaliraš 32 bitne windowse? Pa pobogu ti imaš 6 gb rama, a ti instalirao 32 bita.
Ko ti je rekao da instaliraš 32 bitne windowse? Pa pobogu ti imaš 6 gb rama, a ti instalirao 32 bita.
...tu su neki rekli da probam..
Ajde, imao sam ja i gorih sranja, preživit ćeš, valjda.
Heheheh
Samo ti slusaj sve po redu ;)
Igre mu štekaju na konfi od 12K.
Da mi je dat u životu takve probleme.
...pa cekaj te...jel ne vuku malje 32 bit??...koji su bolji za igranje??...
ocitava mi sam 3.19 GBrama..
Recimo ovako. Ako stavis 32 bitne bacio si pare sto si dao za 4 GB rama. Sjede besposlani. Stavi x64 i ne slusaj ove "strucnjake" sto ti govore drugacije.
...pa cekaj te...jel ne vuku malje 32 bit??...koji su bolji za igranje??...
ocitava mi sam 3.19 GBrama..
Ne gine ti da ponovo instaliraš win 7, 64 bit, jer ti 32 bit-ni ne mogu prepoznati svih 6 gb ram-a.
da neodlazi hard u vjecna lovista..
.. sve su to nagadjanja.. moze bit bilo sto.. meni je komp radio bsod nakraju se ispostavilo da zvucna kolje.. a na nju sam najmanje ocekivo.. to ti je hardveraja..