Kompjuter problem

poruka: 4
|
čitano: 870
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kompjuter problem

e ovako moj frend ima problem , upali kompjuter i nakon nekog vremena mu se ugasi ? jel zna koji je problem

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Kompjuter problem

Može biti milijun razloga. Neka pogleda u Event Vieweru za errore: Start -> Run -> upisati eventwvr. Error ID neka upiše u Google.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.7.2010 13:22 (deadman).
16 godina
neaktivan
xfire kaže...

e ovako moj frend ima problem , upali kompjuter i nakon nekog vremena mu se ugasi ? jel zna koji je problem

Za početak, opiši frendov pc konfiguracije pa onda možemo mi pomoći. Instaliraj everest, pogledaj temperature CPU (procesor) i MBO ( matična ploča) i naravno GPU ( grafička ) Za mjerenje temperature grafičke je OCCT. Ako neki od CPU, MBO i GPU pokazuje malo višim 70 stupnjeva on ti se gasi radi zaštite od kvara. Možda u kutiji ima prašine a ne hladi dobro pa bi trebalo sve očistiti od prašine kod hladnjaka a najčešće prašinu skuplja kod grafičke i procesora.Osmijeh

Nenad
17 godina
neaktivan
Pa jedino zasto bi se mogao gasiti...

Prvo najbanalnije... pogledaj power settings, mozda je napravljeno da se komp ugasi nakon xy minuta...

Drugo... provjeri temperature, dosta ljudi smanjuje ventilator na procesoru da se ne cuje ko jumbo jet... a to po ljetu uzas...

Trece... otvori komp s jedne strane, usisavac i pazljivo usisi sve s ventilatora i inih... i najvaznije, koliko god mozete spustite temp. u sobi...
In Control
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice