Kaspersky Total Security 2022 - problem.
Nakon instalacije KTS 2022., (koristim Windows 11 Pro) i nakon traženja restarta računala, pojavio mi se pri bootanju samo logo Windowsa i kasnije se samo zacrnio ekran, tako da ništa više nisam mogao raditi, nego ručno ugasiti comp.
Nakon ponovnog paljenja, ista stvar.
Samo da napomenem, prije instalacije, Kaspersky mi je izbacio ovu poruku (u attach-u je).
da li je moguće da je KTS pri instalaciji obrisao drajvere za grafičku i zvuk? Da li je još netko imao problem sa Kaspersky-m?
Kaspersky je kupljen sa licencnim ključem.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
-nije obrisao drivere..
ihush, pa u čemu je onda problem? Probao sam 2x ponoviti instalaciju, i nakon obje instalacije mi se događala ista stvar!?!!?
ihush, pa u čemu je onda problem? Probao sam 2x ponoviti instalaciju, i nakon obje instalacije mi se događala ista stvar!?!!?
Očito je do nekog "buga" u Win 11, nema tu pomoći dok ne poprave. Moj prijedlog je prelazak na Windows Defender ili BitDefender Free ili Avast free.
Moj savjet ti je da ne koristiš antivirus, nepotrebni su od windowsa 7. Samo redovno ažuriraj windowse i sve 5.
Moj savjet ti je da ne koristiš antivirus, nepotrebni su od windowsa 7. Samo redovno ažuriraj windowse i sve 5.
forumaš, znači, da ostanem na Windows Defender-u?
Naravno.
Hvala.... jbg, 60 USD bačeno u vjetar.
Sa obzirom koliko (crackiranog) nepotrebnog smeća imaš na PCju, dobro da se uopće boota.
ima i mašine slike
zna se desiti da neki virus ne dozvoljava instalaciju antivirusnog programa,vjerovatno je to i slučaj kod tebe