Kako da uploadujem slike ? zaključana tema

poruka: 10
|
čitano: 3.279
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Kako da uploadujem slike ?

Ev vako stvarno me počeo živcirati ovaj problem nemogućnosti uploadovanja slika na forum pa bih vas molio da mi pomognete,znači kad kliknem na ono mjesto gdje treba biti uploader tu je prazno i kad kliknem desnm klikom tu pokaže se Silverlight i kad uđem u to otvori nešto o Silverlightu,mlim vas da mi kažete kako da uploadujem slike jel trebam nešto skinuti ???

HVALA UNAPRIJED

um caruje dok snaga ne popizdi
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2010 11:06 (sheX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Si instaliro taj Silverlight ?

And Justice For All....... Metallica Forever!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Kako da uploadujem slike ?
Haf932 kaže...

Si instaliro taj Silverlight ?

Da i kad ga pokušam opet instalirat kaže da mi ista verzija instalirana :S

16 godina

Instaliraj Silverlight

Pa gledaj dole postupke

1. Mozes uraditi Drag'n'Drop opciju dako da oznacis slike na PC-u i povuces ih u kucicu dole

2. Mozes pomocu ikonice "foldera" tako da kliknes na nju i onda Browse-as path do slike

3. Link na sliku ubacis(u slucajevima ako je slika na netu pa da ti ukrati DL-anje slike na PC pa upload na bug)

Sliverlight tu na forumu ima par grešaka pa nekada ne uploada sliku, ili uploada ali nekak deformiranu pa se nemoj cudit ak tebi tako bude(meni osobno nije nikada,ali viđao sam kod drugih da njima je)

EDIT: Sad vidim da si odgovorio

Probaj reinstalirati tu verziju tj. Makni silverlight i skini je odavde

LINK

Ako ne uspije probaj reinstalirati FF

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2010 11:19 (Fake_Alert).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran

Ev uspio sam,imasad onaj stari uploader i sve je OK

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

ja nemam silverlight i uploadam bez problema svaku sliku ovdje na forumu i inače na raznim drugim forumima i servisima (tinypic, photobucket, etc), vidio sam da se korisnici ovdje dosta tuže da ne mogu uploadat sliku, stvarno ne znam zašto, možda se opet nešto experimentira po forumu?

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2010 12:09 (so.creator.est).
16 godina
so.creator.est kaže...

ja nemam silverlight i uploadam bez problema svaku sliku ovdje na forumu i inače na raznim drugim forumima i servisima (tinypic, photobucket, etc), vidio sam da se korisnici ovdje dosta tuže da ne mogu uploadat sliku, stvarno ne znam zašto, možda se opet nešto experimentira po forumu?

Ako nezelis ili nemas silverlight onda ti je jedina opcija preko "starog" uploadera koji kolko mi se cini nikada nije zakazao.

15 godina
protjeran
pojasni mi kakav stari uploader? ja nikad nisam imao problema s uploadom ni tu na forumu ni bilo gdje drugdje a nikad nisam imao silverlight.
ne razumjem tvoj post. šta je to stari uploader?
16 godina
so.creator.est kaže...
pojasni mi kakav stari uploader? ja nikad nisam imao problema s uploadom ni tu na forumu ni bilo gdje drugdje a nikad nisam imao silverlight.
ne razumjem tvoj post. šta je to stari uploader?

Prije nisu stavljali taj silverlight pa nije bilo takvog uploadera a taj "stari" je zapravo uploader ako nemas silverlight,neznam kako da ti laicki kazem

Imaju 2 uploadera

Bez silverlighta

Sa silverlightom

Taj sa silverlightom je novo nedavno stavljeno.

17 godina
neaktivan
World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice