Kako stavljati igre na 2 DVD-a

poruka: 16
|
čitano: 3.836
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Sam  naslov sve govori,sad bih trebao pomoć....evo u pitanju je skinuta igra Skyrim...koja je u ISO. formatu i velicina je 5.1GB...

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Kako stavljati igre na 2 DVD-a
Odes u WinRar, napravis arhivu i odaberes vise volumea, snaci ces se
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan

Pa u winraru ih zipas na 2 djela i poslje kad oces na taj drugi komp stavit samo prebacis i extraktas ih:)

EDIT: mitch me preduhitrio:)

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 17:22 (Volvox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

A kako to napraviti...gdje na WinRaru?

13 godina
neaktivan

I jel se moze to sloziti kao da se vade cdi tijekom instalacije i stavljaju?

14 godina
neaktivan
SpeedyXXX kaže...

I jel se moze to sloziti kao da se vade cdi tijekom instalacije i stavljaju?

To nemozes nikako napravit, jbg, mozda ima nacin al je komplicirano.

Naci desni klik na iso datoteku, i stisnes add to archive i dole imas split to volume i ti odaberes kolko ti treba i on ti ih tako razdvoji, i 4,7 gb na jedan dvd ovo ostalo na drugi.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
13 godina
neaktivan

Ok..hvala puno...steta kaj se nemoze..ja sam uspio na cod4 to napraviti...al na skyrimu se nemoze valjda :/

17 godina
Kako si to uspio na COD4 reci nam
17 godina

Nez sto tocno hoces.... ti zelis igru koja se inace nalazi na 2x DVD-a od 4.7 GB staviti na jedan DVD od 4.7 GB? zasto jednostavno ne uzmes jedan od 8.5 GB? sumnjam da mozes toliko kompresirati. Mozes pomocu http://www.hjsplit.org/  spojiti vise file-ova u jedan file. 

EDIT: 5.1 ces vjerojatno moci smanjiti na 4.7

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 14:06 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Moze on smanjit kolko god oce.

Napravi one arhive .001 itd ili part1 i part2 i zaprzi jedan na jedan dvd, drugi na drugi, a u winraru odabere kolko da mu jedan part bude velik, odaberes fino 4.7GB dvd, a drugi ce se proporcionalno kolko ima preostalo
14 godina
neaktivan

Mene i dalje zanima kako je napravio za COD 4 da ga traži drugi instalacijski cd/dvd

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

0 0 hvala 0
17 godina
Pa ako radis preko WinRara onda te trazi, ali tek onda iso moras jos mountat.

Ja znam kako je napravio, ali sumnjam da je uopce, to se radi preko Installshielda, napravi se vlastiti setup.
15 godina
neaktivan

probaj sa "iso file splitter and joiner"

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Eemmm....pa malo sam googlao i nasao tutorial kako staviti cod4 na dva cda instalacijska..i radi..nie bas nesto tesko..

Tu je tutorial..na forumu...

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/dijeljenje-igara-dva-dvd-a/14932.aspx

0 0 hvala 0
17 godina
SpeedyXXX kaže...

Eemmm....pa malo sam googlao i nasao tutorial kako staviti cod4 na dva cda instalacijska..i radi..nie bas nesto tesko..

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/dijeljenje-igara-dva-dvd-a/14932.aspx

To vrijedi samo za COD4.

Ovisi do originalnog msi-a

Inace je najlakse preko toga da napravis svoj Setup preko Installshielda, nades kako je originalni setup napravljen da instalira .cab -ove, i tim redom napravis i ti

13 godina
neaktivan
Mitch kaže...
SpeedyXXX kaže...

To vrijedi samo za COD4.

Ovisi do originalnog msi-a

Inace je najlakse preko toga da napravis svoj Setup preko Installshielda, nades kako je originalni setup napravljen da instalira .cab -ove, i tim redom napravis i ti

Daaa...al s tim ima onda dost zajebancije...trazio sam tutorial ko je to napravio..al ocito nitko to nie radio xD

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice