Ovako nikad ali nikad do sada nisam u procesima imao ekrn.exe i on mi radi velik cpu usage na win xp i kada hoću igrati cod mw2 mp počne štekat a proces nemogu ugasiti! evo slika...e da i kad ne troši resurse taj ekrn onda troši nešto drugo ali mi nepokazuje u task manageru!! nema virusa protestiro s nod 32 antivirus 4
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ekrn.exe ti je proces od NOD32
Hvala ti a kako on da toliko troši cpu?? nema logike i evo sad non stop šteka sad ove slike kopiram na i particiju i stavljam novi xp pa ču vidit kako če se ponašat!
Troši ti memoriju, a ne CPU
Hvala ti a kako on da toliko troši cpu?? nema logike i evo sad non stop šteka sad ove slike kopiram na i particiju i stavljam novi xp pa ču vidit kako če se ponašat!
Zato jer taj nod ima real time protection pa skenira sve na što ti klikneš, koji folder otvoriš i šta kopiraš, to je dobro zbog virusa ali ako imaš slab procesor onda ti uspori priomjetno windowse
Troši ti memoriju, a ne CPU
A dobro al opet nevidim proces koji troši cpu čak do 80%
Iz ovih tvojih slika proces ti nigdje ne troši 80% CPU... Na obje je na 0% potrošnja CPU-a od strane tog procesa
Iz ovih tvojih slika proces ti nigdje ne troši 80% CPU... Na obje je na 0% potrošnja CPU-a od strane tog procesa
Ma to je maloprije bilo ok ali sada kad sam ga restarto od jednom ispod 80% neželi!
Ma to je maloprije bilo ok ali sada kad sam ga restarto od jednom ispod 80% neželi!
možda ti je pod schedule namješten daily scan ili nešto... 
Ma evo srušio sam sistem i stavio x64 no nemogu drivere od wireless kartice stavit
neda mi jednostavno neda izludio sam cjeli dan se mučim oko tih drivera...
Trošio ti je 80% CPU zato što nakon svakog updatea ili dizanja sistema NOD32 pokrene quick scan!Nije tako teško nakon što se računalo upali pričekati 5 minuta quick scan odradi,zar ne?