Kako da prekinem proces?

poruka: 12
|
čitano: 1.692
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kako da prekinem proces?

Kako da prekinem procese: PresentationDontCache.exe i PresentationFontCache.exe to su inače LOCAL SERVICE bespotrebani su ,a neda mi ih se svaki puta pri pokretanju računala prekidati ih.Inače jako CPU opterečuju.

Sad da još jednu temu ne otvaram pa ču to dodati ovdje.

Imam problem sa zvukom on mi normalno radi otprilike 4 sata ,a onda počinje jako titrati i to me jako živcira.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.11.2010 17:19 (Gremlin144).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kako da prekinem proces?
Gremlin144 kaže...

Kako da prekinem proces: PresentationDontCache.exe to je inače LOCAL SERVICE bespotreban je a neda mi ga se svaki puta pri pokretanju računala prekidati ga.Inače jako CPU opterečuje.

Sad da još jednu temu ne otvaram pa ču to dodati ovdje.

Imam problem sa zvukom on mi normalno radi otprilike 4 sata ,a onda počinje jako titrati i to me jako živcira.

Makni taj proces iz start up. Ja to radim programom glary utilites, a mozes ici: u run upisi msconfig i pod kraticom startup samo odznaci procese i programe koje zelis

A za zvuk probaj reinstalirati drivere, koju zvucnu imas?

Meni je isto tak bilo zbog krivih drivera mi je svakih 2 sata zvuk jednostavno nesto.

Jahao sam pješice.
15 godina
neaktivan
Kako da prekinem proces?

Znači treba ti neki program kojim ćeš odabrati koji će ti se procesi pokretati ,a koji ne.Ja koristim glary utilities koji nije specialno program za to ali može poslužiti.

startup manager startup manager

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Kako da prekinem proces?

Sada sam provjerio preko msconfig jer na glary utilities su samo oni osnovni programi koji ne zauzimaju baš puno procesor.

Evo tu je slika i nemogu naći taj proces da ga prekinem.Svaka pomoć je dobrodošla!

Pokušat ću sad reinstalirat drivere za zvuk nadam se da će proraditi {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kako da prekinem proces?

Evo probaj s ovim specijalistom za procese - Process Hacker

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...

Sada sam provjerio preko msconfig jer na glary utilities su samo oni osnovni programi koji ne zauzimaju baš puno procesor.

Evo tu je slika i nemogu naći taj proces da ga prekinem.Svaka pomoć je dobrodošla!

Pokušat ću sad reinstalirat drivere za zvuk nadam se da će proraditi {#}

Evo ti ova dva portable process explorer i još moćniji system explorer

Mada te ja nerazumijem u potpunosti, imaš li slučajno kakvu zarazu na kompu?

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.11.2010 18:34 (brixy).
17 godina
neaktivan
Kako da prekinem proces?

Preimenuj ili izbrisi datoteke Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\FontCache4.0.0.0.dat

ili FontCache3.0.0.0.dat, ako ne pomogne ili nemas te datoteke onda izbrisi/preimenuj

FontCache-System.dat/FontCache-S-1-5-21... nakon toga bi sve trebalo raditi normalno.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Kako da prekinem proces?

Skinuo sam process explrer i onaj hacker i kako da sa njima uništim proces da više uopče ne radi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
drnde kaže...

Preimenuj ili izbrisi datoteke Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\FontCache4.0.0.0.dat

ili FontCache3.0.0.0.dat, ako ne pomogne ili nemas te datoteke onda izbrisi/preimenuj

FontCache-System.dat/FontCache-S-1-5-21... nakon toga bi sve trebalo raditi normalno.

Ja sam prije par dana koristio ATF cleaner pa mi je izbrisao sve datoteke koje mi netrebaju pa je vjerojatno i AppData pa tu datoteku više nemogu naći.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.11.2010 18:48 (Gremlin144).
17 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...

Skinuo sam process explrer i onaj hacker i kako da sa njima uništim proces da više uopče ne radi?

S Process Explorerom nikako, mozes koristi onaj fix koji sam ti napisao post iznad, ili ukucas u run/startmenu search

services.msc i nades servis Windows Presentation Foundation Font Cache i pod properties mu 

stavis startup type na manual ili disabled.

EDIT: AppData ti je skrivena datoteka, mora ti biti upaljeno prikazivanje skrivenih i sistemskih datoteka.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.11.2010 18:50 (drnde).
15 godina
neaktivan
Kako da prekinem proces?

ovako:

processes processes
services services
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.11.2010 19:01 (zitzko).

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
drnde kaže...
Gremlin144 kaže...

S Process Explorerom nikako, mozes koristi onaj fix koji sam ti napisao post iznad, ili ukucas u run/startmenu search

services.msc i nades servis Windows Presentation Foundation Font Cache i pod properties mu 

stavis startup type na manual ili disabled.

EDIT: AppData ti je skrivena datoteka, mora ti biti upaljeno prikazivanje skrivenih i sistemskih datoteka.

Rješio sam pomoću services.msc {#}

Zvuk sam sredio nadam se da će raditi i dalje kako spada.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice