Kako obrisati dva windows 7 računa ?

poruka: 6
|
čitano: 3.280
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Kako obrisati dva windows 7 računa ?

Bok, kad upaljujem računalo, crni ekran i mogu birat jedan od dva Windows 7 , na jednom imam plavi ekren smrti, a ovaj je u kur*u... i kako da obrišem ta dva zauvijek... imam windows professional pa nemogu obrisat tak jednostavno.... hmmm.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Kako obrisati dva windows 7 računa ?

Možeš vrlo jednostavno - bootaj s Windows 7 instalacijskog dvd-a ,i kad dođe do ''gdje instalirati''

,obriši SVE particije na disku (ili barem C na prvom disku na kojem ti je sada sistem) i ponovno ih kreiraj ,te nastavi dalje s instalacijom OS-a!

Kako instalirati Windows 7 - KLIK

Ako to iz nekog razloga kod tebe ne radi ,uvijek je tu neki LiveCD Linux (recimo Ubuntu) koji možeš skinuti ,spržiti na CD ,bootat PC s njega i onda iz Gparted-a obrisati sve ili samo Windows particiju-e na disku!

Ako ni to ne radi ,izvadi ga ,stavi u drugi PC i tu onda obriši Windowse ,vrati u ''njegov'' PC i instaliraj!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 19:41 (kizo2703).
18 godina
neaktivan

S obzirom da to sam ne zna mogu zamisliti njegovu facu kad cita ovo o live linuxu ili ga nedaj boze podigne ;)

Sto upitnika iznad glave ;)

gdje je file explorer, sta je gparted, koje particije treba brisat ;)

Predvidjam totalnu katastrofu i uskoro pitanje za soft za vracanje particija ;)

:)
17 godina
neaktivan

Čuj ,to mu je stavljeno kao jedna OD OPCIJA!

I iako sam i ja naknadno pomislil isto kaj i ti ,NAMJERNO to ostavljam ,pa neka uči!

Ima cijelu temu o tome na forumu kako pravilno instalirati Sedmicu bez da mu se dogod slična situacija i stavil sam link na nju!

18 godina
neaktivan

Ma drug sve pet. Ti si napisao sve kako treba i tu se nema sta dodati ;)

Samo sam zamislio nekoga ko ne zna to napraviti kad ugleda linux i "start" meni u vrhu ekrana a  onda sve ostalo ;)

:)
17 godina
neaktivan

A čuj ,znaš i sam da ima Linuxa i sa ''Startom'' na istom mjestu gdje i Windows (Mint)

,ali da još i to spominjem i počnem mu nabrajati distre ,stvarno bi bio overkill!! {#}

A uz to ,svi smo jednom bili blaženi u neznanju i griješili!

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 20:59 (kizo2703).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice