Bok, kad upaljujem računalo, crni ekran i mogu birat jedan od dva Windows 7 , na jednom imam plavi ekren smrti, a ovaj je u kur*u... i kako da obrišem ta dva zauvijek... imam windows professional pa nemogu obrisat tak jednostavno.... hmmm.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Možeš vrlo jednostavno - bootaj s Windows 7 instalacijskog dvd-a ,i kad dođe do ''gdje instalirati''
,obriši SVE particije na disku (ili barem C na prvom disku na kojem ti je sada sistem) i ponovno ih kreiraj ,te nastavi dalje s instalacijom OS-a!
Kako instalirati Windows 7 - KLIK
Ako to iz nekog razloga kod tebe ne radi ,uvijek je tu neki LiveCD Linux (recimo Ubuntu) koji možeš skinuti ,spržiti na CD ,bootat PC s njega i onda iz Gparted-a obrisati sve ili samo Windows particiju-e na disku!
Ako ni to ne radi ,izvadi ga ,stavi u drugi PC i tu onda obriši Windowse ,vrati u ''njegov'' PC i instaliraj!
S obzirom da to sam ne zna mogu zamisliti njegovu facu kad cita ovo o live linuxu ili ga nedaj boze podigne ;)
Sto upitnika iznad glave ;)
gdje je file explorer, sta je gparted, koje particije treba brisat ;)
Predvidjam totalnu katastrofu i uskoro pitanje za soft za vracanje particija ;)
Čuj ,to mu je stavljeno kao jedna OD OPCIJA!
I iako sam i ja naknadno pomislil isto kaj i ti ,NAMJERNO to ostavljam ,pa neka uči!
Ima cijelu temu o tome na forumu kako pravilno instalirati Sedmicu bez da mu se dogod slična situacija i stavil sam link na nju!
Ma drug sve pet. Ti si napisao sve kako treba i tu se nema sta dodati ;)
Samo sam zamislio nekoga ko ne zna to napraviti kad ugleda linux i "start" meni u vrhu ekrana a onda sve ostalo ;)
A čuj ,znaš i sam da ima Linuxa i sa ''Startom'' na istom mjestu gdje i Windows (Mint)
,ali da još i to spominjem i počnem mu nabrajati distre ,stvarno bi bio overkill!! 
A uz to ,svi smo jednom bili blaženi u neznanju i griješili!