Imam problem s jednom particijom.
Naime, slucajno sam ju formatirao a na njoj su mi neki vazni podaci. Jel postoji mogucnost da vratim podatke? Nekako...unformat ili?
Molim vas, hitno je!!
Hvala unaprijed!
Imam problem s jednom particijom.
Naime, slucajno sam ju formatirao a na njoj su mi neki vazni podaci. Jel postoji mogucnost da vratim podatke? Nekako...unformat ili?
Molim vas, hitno je!!
Hvala unaprijed!
Probaj s ovim programom-Geta data back!
Tutorial ti je ovdje!
Ajd bas cu probati! Hvala!
Jesi imao iskustva s tim programom?
Jesam,imao sam iskustva!
Samo što sam pokušao vratiti stvari izbrisane prije 2 mjeseca
(to mi naravno nije uspjelo)!Uspio sam i vratiti neke stvari izbrisane jedan dan prije!
ja sam pomoću verzije za FAT datotečne sustave vratio datoteke s formatiranog usb-a
I moja particija je Fat.
Sinoc sam pokrenuo program i vidio da je on brdo tih sektora poceo traziti i iscitavati. Potrebno vrijeme, kaze, oko pola sata.
Uf, ja se vec obradovao (procitavsi i tvoj slucaj) !
ALI!
Kad je dosao do kraja, umjesto da mi nesto ponudi u tree listu, sve je ostalo prazno...nisam mogao nista izabrati da probam spasiti...kao da nista nije nasao, a lijepo je pisalo cca 45500 fileova is identified.
Pomagajte ljudi kako znate! 
Ionako nema sanse da vrati podatke osim ako ga ne odnese u servis koji se bavi tim stvarima... Ali probaj s ovim programom, mozda ipak nesto izvede... Ako ne uspijes javi se ovlastenom servisu na http://www.infolab.hr/
Joj, ljudi, uspio sam!! 
Isao sam po tutorijalu (link), ali nisam nista dobivao, kao sto sam i napisao u postu gore.
Medjutim, probao sam ispocetka, ali ovaj put opcijom da idem po defaultu i ponovo je poceo pretrazivati. Ali sad sam odabrao cijeli hard, a ne samo particiju.
Uglavnom, da ne duljim...sve mi je pronasao...sad vracam...i da...ima cak i onih stvari koje sam davno obrisao...
ZA NE POVJEROVATI!!!
Hvala!!!
Moram priznati da nisam to ni pogledao!
Kad sam vidio foldere sa D:\ poludih od srece tako da na to zaboravih!
Ali mi to ni ne treba! 
jedini program kojem vjerujem u ovakvim slučajevima je filescavenger....probaj s njim, ak on ništ ne izvuče,onda je to slučaj za naku firmu koja se tim bavi(povrat podataka)...ja sam taj program koristio puno puta i nikad nije zakazao...sretno :)
imaš ga na torentima...3 i nekaj sitno MB za skinut...
Je, i program Files je tu! 
Hvala, vec sam sve sredio!
get data back je super.
ja sam vracao podatke sa obrisanih memory stikova od fotica, fat particije, ntfs particije...
cak je u jednom slucaju bilo to da su particije obrisane, napravljene nove, formatirane, reinstalirani windows i opet sam izvukao podatke...
Do sada mi je GetDataBack pomogao barem 20 puta zbog bad sectora na memoriskim karticama i za restore svega s tih kartica.
P.S: Sada GDB pretrazuje ne namjerno sformatiran frendov USB od 16GB i moj eksterni od 320GB (slucajni format)