Kako deinstalirati program kad neide uobičajeno?

poruka: 5
|
čitano: 2.596
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imam igru FEAR 2 (na Windows 7) zauzima ogromnu količinu prostora a ne igram je. Neznam kako da je skinem osim naravno daje izbrišem u program files i posle nekim reg cleanerom obrišem ostatke. Nema je u add-remove, nema uninst.exe u svom directoriju, nema je u revo uninstaleru, potražio sam je i u HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall (to sam negde pročitao neki način ali ništa nisam našao ni tamo). Pretpostavljam da ima načina, pa ako neko zna nek se javi.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kako deinstalirati program kad neide uobičajen
beto 0 kaže...

Imam igru FEAR 2 (na Windows 7) zauzima ogromnu količinu prostora a ne igram je. Neznam kako da je skinem osim naravno daje izbrišem u program files i posle nekim reg cleanerom obrišem ostatke. Nema je u add-remove, nema uninst.exe u svom directoriju, nema je u revo uninstaleru, potražio sam je i u HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall (to sam negde pročitao neki način ali ništa nisam našao ni tamo). Pretpostavljam da ima načina, pa ako neko zna nek se javi.

jedino tako

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
15 godina
neaktivan

EDIT:Aha...

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.1.2011 11:28 (Marko :D).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kako deinstalirati program kad neide uobičajen
Marko :D kaže...

Revo Unistaller ili u CCleaneru ima opciju deinstall

daj pročitaj post, rekao je da ga revo ne vidi, a ako nema uninstall.exe neće ga ni ccleaner vidjeti

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
15 godina
neaktivan

Oke oke al nemoj se ljutit

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice