Jedan racunar dva zvucnika

poruka: 7
|
čitano: 2.559
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

Na jednom racunaru imam spojen monitor i tv. Sad je problem zvuk, dok mi je npr. na jednom film na drugom igram igre. Ne znam kako da odvojim zvuk, na jednom da je zvuk filma a na drugom zvuk igre. Mogu samo staviti jedan da bude kao zvucnik i onda se zvukovi filmova i igre mjesaju umjesto da idu odvojeno. Molim za pomoc ako neztko zna neko rjesenje.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Jedan racunar dva zvucnika
systemize kaže...

Na jednom racunaru imam spojen monitor i tv. Sad je problem zvuk, dok mi je npr. na jednom film na drugom igram igre. Ne znam kako da odvojim zvuk, na jednom da je zvuk filma a na drugom zvuk igre. Mogu samo staviti jedan da bude kao zvucnik i onda se zvukovi filmova i igre mjesaju umjesto da idu odvojeno. Molim za pomoc ako neztko zna neko rjesenje.

Sumnjam da se to može , to ti je isto kao da imaš 2 monitora ,ali ipak ni monitori ni tv nemaju veze s time , možeš ti npr i bez drugog monitora/tv-a pustiti film a igrati igru pa ti se opet čuje,jer ti sve ide preko jedne zvučne kartice,a čisto sumnjam da ima načina da usmjeravaš zvuk na koji će zvučnik ići 

15 godina
systemize kaže...

Stavi još jednu zvučnu i problem riješen.

imam muda
14 godina
neaktivan

Kolko ja znam ja mislim da se to nemože,odvojiti zvuk.

http://www.speedtest.net/result/2089288929.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Miki Liki kaže...
systemize kaže...

Stavi još jednu zvučnu i problem riješen.

Da, jedino tako,ako imaš integrisanu zvučnu onda imaš mjesta da ubaciš bilo kakvu drugu samo da radi 

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.1.2013 19:37 (Deep).
18 godina

Problem rijesen i bez dodatne zvucne.

Za sve koji se sustrenu sa slicnim problemom u BS playeru u postavkama AUDIO/output jednostavno odoberem SAMSUNG TV i na tv-u se cuje zvuk od filma a na PC-u su zvucnici slobodni za igre i ostalo.

14 godina
neaktivan
systemize kaže...

Problem rijesen i bez dodatne zvucne.

Za sve koji se sustrenu sa slicnim problemom u BS playeru u postavkama AUDIO/output jednostavno odoberem SAMSUNG TV i na tv-u se cuje zvuk od filma a na PC-u su zvucnici slobodni za igre i ostalo.

E pa to je drugo , to su zvucnici od tv-a ,a ti si pitao na zvucnike sa kompa,jedan za film a drugi za igre i ostalo,al dobro da si rijesio

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice