Izobličen zvuk

poruka: 10
|
čitano: 5.002
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
izobličen zvuk
Molim pomoć,odnedavno sam primjetio da mi se zvuk na računalu izobličio,kod slušanja glazbe,inače koristim slušalice,nekad je to bio baš dobar i ugodan zvuk,a sad se tako izobličio da izgleda kao da slušam stare kazete, koje su dugo vremena bile blizu izvora topline.Provjeravao sam drivere i rekao bi da su u redu,pokušao sa system restore,ali nije ni to pomoglo.Pokušao sam sa više pjesama i primjetio sam da su neke malo bolje ,a neke lošije,bilo sa cd,dvd-ova,usb sticka,externog hd ili sa hd iz računala.Jedino sam neki dan uključio novi mikrofon,koji također ne funkcinionira ili mi tako barem izgleda.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: izobličen zvuk

Jesi siguran da ti nije do slušalica? Možda su one lagano otišle.

16 godina
neaktivan
Izobličen zvuk

Probaj sa zadnjim driverima za zvuk, koju zvucnu koristis..............

The quieter you become, the more you are able to hear / where there is a shell , there is a way R.I.P...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Izobličen zvuk

Možda mogu pokušati sa drajverima,koristim Realtek zvučnu karticu,točan naziv nisam siguran,jer nisam pri kućnom računalu tj.na tome na kojem je taj problem.

16 godina
odjavljen
Ne bi rekao da je do slušalica,prlično su kvalitetne da bi na njima bilo takvo nešto.
16 godina
neaktivan
soniman kaže...
Ne bi rekao da je do slušalica,prlično su kvalitetne da bi na njima bilo takvo nešto.

A gle, ne bih ni ja rekao, ali moguće je, tako da ako ne uspiješ ništa s driverima, probaj te slušalice na drugom izvoru zvuka, i probaj spojiti, ako imaš, neke druge slušalice ili zvučnike na komp pa da možeš eliminirat njih kao uzrok problema.

16 godina
odjavljen

Ne bi rekao da je do slušalica,prlično su skupe i kvalitetne.

16 godina
odjavljen

Dobro,pokušat ću i to.

17 godina
neaktivan
soniman kaže...

Ne bi rekao da je do slušalica,prlično su skupe i kvalitetne.

Pa sto ima veze? I kvalitetna roba se pokvari i ona dolazi nekad s greskom u proizvodnji...

Probaš slusalice na nekom drugom uredjaju...

Takodjer ista stvar se moze dogoditi ako ti je slucajno laptop to, da se jack pregrije i da se jednostavno pokvari tamo nesto...

In Control
16 godina
odjavljen
Izobličen zvuk

Problem sam rješio tako što sam re-instalirao drivere i hvala svima na vrlo pametnim i korisnim savjetima.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.7.2010 9:47 (soniman).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice