Izbrisao nesto vazno

poruka: 2
|
čitano: 605
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Izbrisao nesto vazno

Pozdrav,napocetku se ispricavam ako sam pogrijesio mjesto na kojem bi ova tema trebala biti jer se nerazumijem bas u ovo.

Dakle otisao sam u hkey_classes_root pa onda na permissions i izgleda da sam neke korisnike pobrisao i sad kad udjem u windows nemogu pristupiti niti jednoj datoteci jer pise da ne postoji..kada udjem u safe mode i pokusam da uradim system restore pise da ima premalo rama za ovaj zadatak,a kada neudjem u safe mode onda nemogu pristupiti nicemu,niti control panelu jer pise da to nije instalirano

molim vas zna li netko rjesenje

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Izbrisao nesto vazno
kaskader kaže...

...zna li netko rjesenje

-jednostavno, rekonstruiraj permisione i ostale pobrisane stavke..

btw, registry ima svoju svrhu, podaci u njemu također, brisanje podrazumjeva da znaš što radiš... (i ostaje pitanje u zraku; ''zašto.. oooo zašto..'').

naravno, ne možeš rekonstruirati ako nemaš (neki) backup, da sys.restore ili samog reg.

Ako nisi baš sve uništio (npr administrator acc), kreiraj novog usera, imen npr UserNovi, daj mu admin prava. Logiraj se pod tim accom. Ugasi, ponovo upali, pod administrator accom, kopiraj kompletan user (neko ime - stari) preko UserNovi foldera. Logoff i login s novim userom.

-drugi način preuzmeš sve permisone nad njegovim folderima (ide u dva koraka, ownership, replace all child...).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice