ITunes ne detektira iPhone

poruka: 7
|
čitano: 1.799
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Jedan dan odlučim se ja prebaciti si neke pjesmice na iPhone, kad odjednom neće iTunes da očita iPhone, ali komp ga i dalje očita kao kameru i može se puniti, jedino iTunes zahebava, i usput mi je prije toga napisao Bonjour unavalaible, e sad probao sam njega reinstalirati ali opet sere, može pomoć? Posvuda sam tražio rješenje, guglao do iznemoglosti al niš, help!!!!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Otvori još jednu temu, možda ti onda netko pomogne.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: ITunes ne detektira iPhone
Majkl Skofild kaže...

Jedan dan odlučim se ja prebaciti si neke pjesmice na iPhone, kad odjednom neće iTunes da očita iPhone, ali komp ga i dalje očita kao kameru i može se puniti, jedino iTunes zahebava, i usput mi je prije toga napisao Bonjour unavalaible, e sad probao sam njega reinstalirati ali opet sere, može pomoć? Posvuda sam tražio rješenje, guglao do iznemoglosti al niš, help!!!!!!!

Iz nekog nepoznatog razloga ni meni neče detektirati ako prvo ukopčam iPhone u komp i tek onda uključim iTunes.

Znači odspoji iPhone isključi iTunes i onda ponovno uključi prvo iTunes pa tek onda iPhone. Čudno,al meni jedino tak radi.

Tajođer pazi da ako imaš 32bit windowse(OS-X) da imaš i 32bit iTunes, naravno isto vrijedi za 64bit.

I'll be back
15 godina
protjeran
microman kaže...
Majkl Skofild kaže...

Iz nekog nepoznatog razloga ni meni neče detektirati ako prvo ukopčam iPhone u komp i tek onda uključim iTunes.

Znači odspoji iPhone isključi iTunes i onda ponovno uključi prvo iTunes pa tek onda iPhone. Čudno,al meni jedino tak radi.

Tajođer pazi da ako imaš 32bit windowse(OS-X) da imaš i 32bit iTunes, naravno isto vrijedi za 64bit.

Ma meni se prije kad uključim iPhone sam iTunes otvori, a sad nikako pa ni tako kako tebi.

17 godina
neaktivan

Jesi probal sa reinstalacijom iTunes-a

I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
microman kaže...

Da probaj reinstalaciju itunesa, jel JB?

Moj posao s Interom je završen, sada želim naslov s Realom!
15 godina
protjeran
Kruno_21 kaže...
microman kaže...

Da probaj reinstalaciju itunesa, jel JB?

je đejlbrejkan je, i jesam probao reinstalirati iTunes 3 puta al niš

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice