ej artfull, javi molim te koji je BUILD oficijalnog OSa kojeg skidaš...ja imam GM sa torrenta skinut i zanima me dali su različiti.
hvala.
Nema razlike!
ej artfull, javi molim te koji je BUILD oficijalnog OSa kojeg skidaš...ja imam GM sa torrenta skinut i zanima me dali su različiti.
hvala.
Nema razlike!
instala se ...
build je 4.0 (8A293) mmm, novi efekti, svašta nešto ... idem se malo igrati. :D
kmeee ja ga jos nemogu staviti bez unlocka jer sam vipovac.... jedino da stavljan costum a to neznam jer mi je za sada u ponudi samo ovaj za develepore tako da cekam... jos
Bar mi ne instalira ovo cudo vec 10 minuta, backupira iPhone....
A.
A.
I meni se isto cini, kod skrolanja kroz meni mozda? Iako mi se ovaj walppaper u meniju svidja.
Jailbreak je već vani!
Googlajte i skinite iOS 4 i Jailbreak! 
EDIT:Meni u Ajtjunsima (:D) još uvjek piše "A newer version.... (3.1.3) zašto?
A.
vidim na iclarifiedu da je i JB i unlock vec tu dev team je sve rashebo :) .... samo je problem sta jos nemogu ucitati stranicu preveliko je opterecenje bar mislim... javim svoje komentare kroz sat dva (nadam se)
Je li vam pisalo da će restore biti provjeren with Apple?
Jailbreak je već vani!
Googlajte i skinite iOS 4 i Jailbreak! 
EDIT:Meni u Ajtjunsima (:D) još uvjek piše "A newer version.... (3.1.3) zašto?
to sam nesto vidio usput da pise ako si skinija developer verziju... ako sam dobro vidija
Ja ga imam od jucer, svaka pohvala. Puno brze otvaranje aplikacija, posebno iPoda. Preporuka svima 
Je li vam pisalo?
Zujo tebi?
Ja imam 3G, ali kod mene suprotan dojam - djeluje fluidniji i brži :)
EDIT: za sve kojima treba, čini se da je novi unlock upravo vani: http://www.iphonehacks.com/2010/06/iphone-dev-team-releases-ultrasn0w-093-to-unlock-ios-4-baseband-051304-also-unlocks-all-basebands-since-iphone-os-30.html :)
evo unlock koji radi za ios 4 http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4253
sada samo moram cekati pravi tj tutorial JB i show
Dan!
Evo ja sam restorao i Jaibrejkao,enablean Multitasking i HomeScreen Wallpaper radi sve odlično!
Ako imate 3G preporučam često brisanje programa iz MT (MultiTaskinga) zato što se iPhone usporava!
izisa je JB samo za 3g?
izisa je JB samo za 3g?
Koliko ja znam mislim da je, samo za 3G
@Flying Dutchman na slici vidim tomato i 3G? WTF? Tomato ima net?
Samo za šminku! Ma burek... 
Izasao je jailbreak od devteam redsn0w0.95b5-r3 samo za 3G
Jel to baš za onaj firmware od jučer?
Da, update preko Itunesa na 4.0, i onda taj isti ipsw koji se nalazi pod C:\Users\Administrator\AppData\Local\Apple\Apple Software, update load-an preko redsn0w0.95b5-r3, al za sad radi samo za 3G,
i kasnije preko Cydie ultrasn0w 0.93
http://arstechnica.com/apple/reviews/2010/06/ars-reviews-ios-4-whats-new-and-notable.ars
novosti ... i dalje mislim da mi je sporiji nego prije. Sad tek optimizira slike i to ... imam 14 000 slika na telefonu, možda zato :D
Moj 3GS radi ok, nista bolje nista gore nego na 3.1.3 (koliko sam do sad probao)
Po meni "bljutavi update". Valjda sam i do sad bio zadovoljan kako radi, tako da sa ovim updateom nisam dobio nista novog.
Mozda iAd? 
Ne znam što je to, ali u Cydiji ne mogu pronaći Rock i Instalous!
Zašto??
Installous ti je pod cydia.hackulo.us dodaš ga pod manage - sources