Postovani pronasao sam na gumball techu update 4.0 za iphone sad me zanima jer je moguce da je to taj update i kako ga oni imaju a apple ga jos nije objavio.Skinuo bih to ali ne zelim si sjebat iphone pa me zanima vase misljenje.
baci link da vidimo.... mozda je beta a mozda je i real deal.... ugl baci link... ja jedva cekam ios 4 takoder
evo ga al moras imat itunes 9.2
http://gumballtech.com/2010/06/07/download-ios4iphone-os-4-0-gm-here-itunes-9-2-beta-included/?utm_source=wordtwit&utm_medium=social&utm_campaign=wordtwit
A jer mogucve da je to original software.
moze pomoc!!!
Moja sestra instalirala na 3G i sve radi... I nepravila je Jailbreak i ima multitasking i moze mjenjati wallpapere u meniju, sve original, nikavki programi...
U ponedjeljak izlazi finalna verzija, ma da je zapravo ovo finalna verzija, al prvo je developerima seedana kak bi se ustanovili jel ima kakvih bugova.. Tak da se moze instalirati preko itunesa 9.2, samo skinite iOS4..Nadam se da ce nakon par sati vec biti jailbreak official..
JB je izisao... ja samo cekam unlock jer sam na VIP-u... ovo mi se cini valjano
Znaci u ponedjeljak izlazi zavrsna verzija na itunesu.da ga ogu onda updateat sa original updateom
Multitasking na 3G-u radi sasvim okej, nema nikakvih trzanja....
Zar nije bilo receno da ce multitasking-a nece biti za 3G?... tek od 3GS i 4G
Da,ali uz Jailbrrak može!
Da,ali uz Jailbrrak može!
To mi je sasvim jasno, da moze uz malo kemijanja... al nije omoguceno bez jailbreak, to sam mislio!
Nisam oprezno citao, pa nisam skuzio da ste presli na jailbreak vec u trecem postu :D
dakle sutra offical izlazi?
A hoce li biti background wallpaper moguc na iphone 3g
Da
A hoce li biti background wallpaper moguc na iphone 3g
Da... Bit će moguć uz jailbreak sa RedSnowom... I wallpaper i custom background :)
Decki ili sam ja to lud ili meni nece (official) updatat preko iTunesa?
Decki ili sam ja to lud ili meni nece (official) updatat preko iTunesa?
A odakle si skinio tu verziju?
Nemoj updateati ako imaš Jailbrejkan iPhone!
Meni je pisalo kada sam skinio sa one stranice navedene u 4-5 postu i pisalo je "Your iPhone will be restored and restore will be verfied (potvrđen, provjeren) with Apple.
Stisnio sam Cancel jer bi mi se iPhone najvjerovatnije zaključao pošto nisam Developer 
Nema JB-an iPhone, fala bogu 
Samo nešto što se tiče multitaskinga na iPhone 3G... Neki kažu da radi ok, s druge strane, neki prijavljuju značajne padove u performansama do razine neupotrebljivosti, pa oprezno s enableanjem MTa :)
Jos da sam nasao program koji podrzava multitasking bi vam mogao reci kako to radi na 3GS..
Da li je netko probao staviti iOS4 - isplati li se?
Kad bi mogao izaci JB?
2G i 3G imaju 128 RAMa, 3Gs 256, a 4 512 Mb. Multitasking može štekati zbog toga. Sad sam se spojio na iTunes ali još ništa od iOS 4 službeno. Navodno za sat dva ...
Da li je netko probao staviti iOS4 - isplati li se?
Kad bi mogao izaci JB?
iOS 4 se definitivno isplati staviti - i 3G i 3GS korisnicima... :)
Jailbreak bi trebao uskoro, ali ako ne možeš bez JB pričekaj malo dok izađe pa onda stavi...
Što se tiče unlocka, čini mi se malo vjerojatno :)
od 19.00 je dostupan sa iTunesa službeno. Skida se :D
Zanima me trajanje baterije - ako iOS4 dodatno smanji vrijeme autonomije... they blew it.
Artfull javi dojmove. Meni jos nije dostupan update na 4 (iTunes 9.2)
ej artfull, javi molim te koji je BUILD oficijalnog OSa kojeg skidaš...ja imam GM sa torrenta skinut i zanima me dali su različiti.
hvala.
ej artfull, javi molim te koji je BUILD oficijalnog OSa kojeg skidaš...ja imam GM sa torrenta skinut i zanima me dali su različiti.
hvala.
Build je 8A293