Internet Explorer has stopped working

poruka: 7
|
čitano: 4.349
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Ovako ja imam windows 7 i prije par dana sam instalirao Internet Explorer 9 Beta

nakon par dana mi se pojavljuje ovo:Internet Explorer has stopped working.

A problem caused the program to stop working correctly.

Windows will close the program and notify you if a solution is available.

zna ji netko riješiti ovaj problem IDE MI VEČ NA ŽIVCE .

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Internet Explorer has stopped working

Uninstal, i koristi firefox.

16 godina
neaktivan
oo7 kaže...

Ovako ja imam windows 7 i prije par dana sam instalirao Internet Explorer 9 Beta

BETA JE!!

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 21:09 (Frentt).
16 godina
neaktivan

Pozz, ja cu se nadovezat na ovu temu da ne otvaram novu..{#}

e ovako susjeda mi je uvalila da joj sredim komp, uz masu drugih problema koje je imala samo jedan nisam uspio rijestit...koji me uzasno nervira :P

svakih 5sek. pali se internet explorer..Web stranica nije dostupna izvnmrezno...non-stop se pali...da li postoji neko jednostavno rijesenje da mi prestane ukazivat na j**eni izvanmrezni rad...inace da napomenem komp. uopce nikad nije spajan na net i nema modema..Os je XP...mozda postoji banalno rijesenje al ja ga ne znam...trebam pomoc il ovo sranje od kutije sa 733MHz bacam sa 20 kata da ubijem nekog Rijeckog setaca{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dasoo988 kaže...

Pozz, ja cu se nadovezat na ovu temu da ne otvaram novu..{#}

e ovako susjeda mi je uvalila da joj sredim komp, uz masu drugih problema koje je imala samo jedan nisam uspio rijestit...koji me uzasno nervira :P

svakih 5sek. pali se internet explorer..Web stranica nije dostupna izvnmrezno...non-stop se pali...da li postoji neko jednostavno rijesenje da mi prestane ukazivat na j**eni izvanmrezni rad...inace da napomenem komp. uopce nikad nije spajan na net i nema modema..Os je XP...mozda postoji banalno rijesenje al ja ga ne znam...trebam pomoc il ovo sranje od kutije sa 733MHz bacam sa 20 kata da ubijem nekog Rijeckog setaca{#}

Da nije sa sticka pokupila nekog dosadnog spywarea? Odradi scan sa SUPERAntiSpywareom.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
17 godina
oo7 kaže...

IE9 se obično ruši zbog nekompaktibilnog Flash-a ili nekog drugog addons-a a često i starija verzija skype plugin-a za IE zna stvarati probleme. Pokušaj pokrenuti verziju IE (no addons) pa vidi ruši li se onda. Ako se ruši,nešto ti je zbucano u systemu i nema druge nego se vratiti na osmicu ili koristiti alternativu...

www.hrphotocontest.com
16 godina
neaktivan

hmm...izgleda da si nasao rijesenje za moje probleme {#}  HVALA!!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice