Instalacija win7 na free dos zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 10.060
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Instalacija win7 na free dos

POzz svima,ovako radi se o laptopu samsung NP350V5X-A01HR normalno sa free dosom (smece) i sad normalno dodjem u boot opcije sve do onog dijela kad treba izabrat jezik i to prodje sve i normalno dodje do opcije za hard disk kad bi trebao napravit dvije particije i on neda,samo delete,load i format,normalno stisnem next i krene ali nakon nekog vremena izbaci mi da driveri neki trebaju bla bla ali nepise koji,uz laptop je dosao cd sa driverima ali kako instalirat ih kad nmeogu pokrenut taj cd?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

A prvo da klikneš delete? Onda new particion,napraviš si 2 particije i onda izabereš koju želiš za os stisneš na nju pa onda next i treba radit.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Instalacija win7 na free dos

Napravio ali mi neda dvije particije napravit i sad kad krenem dalje pocen odbrojavat postotke ali nakon nekog vremena izbaci mi error 0c80070017,probam stavit drugi cd s win i isto opet.

15 godina

Nešto ti onda neštima s tim {#}Windowsima,kupi si org ili nađi ispravnu verziju na netu i to je to,možda čak nisi dobro niti spržio si te winse.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Na kompu rade bez problema i jedan i drugi sa tom sedmicom,sad sam spicio win xp i njega sad instalira ali isto mi nije dalo dvije particije da napravim.Ali mi je tokom instalacije izbacio par errora tipa da cmd nema,i jos nesto.probat cu sad ponovo sedmicu preko njih.

I sta mi je cudno nece usb bootat,bios je katastrofa sto se tice opcija.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 14:25 (Sirius).
18 godina
neaktivan

Pretpostavljam da kada si išao kreirati novu particiju za veličinu particije si metnuo cijeli disk i zato ti ne nudi mogućnost kreiranja druge particije. Da si metnuo da ti je prva particija manja od ukupne veličine diska tada bi ti ostao unlocated space na kojem onda kreiraš drugu particiju.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 14:33 (ROADRUNNER).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

To je rijeseno,da zeznuo sam tu,ali sad vec treci cd izbacuje onaj isti error a sva 3 win su razlicita,idem sprzit jos tu 4 verziju pa cu vidjet.Jel Uefi treba bit iskljucen il ukljucen u biosu?

16 godina
moderator
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice