Da... treba malo proguglati... ovako ce jako sporo rijesiti problem...
ovako, za pocetak provjeri sljedece
pokreni iis manager
klikni na sites, klikni na default web site, pa na basic settings, pa na select i odaberi DefaultAppPool
nakon toga klikni na application pools, onda na DefaultAppPool i pod managed pipeline mode prebaci u classic
instaliraj si filemon i vidi kojim fileovima aplikacija ne moze pristupiti..
alternativno, mozemo se dogovorit da ti preko teamvievera probam to rijesit :) ako si za...pm me..
Iako neznam kako to ne sljaka po defaultu... jos jednom kazem da mi to nije jasno... :(
U gresci se ljepo vidi da se pool treba prebaciti u Classic. Treba poceti od toga.
ovako, za pocetak provjeri sljedece
pokreni iis manager
klikni na sites, klikni na default web site, pa na basic settings, pa na select i odaberi DefaultAppPool
nakon toga klikni na application pools, onda na DefaultAppPool i pod managed pipeline mode prebaci u classic
instaliraj si filemon i vidi kojim fileovima aplikacija ne moze pristupiti..
alternativno, mozemo se dogovorit da ti preko teamvievera probam to rijesit :) ako si za...pm me..
Ovo je rijesilo problem....puno hvala svima na trudu, ne znam kak se to posemerilo kod instalacije.....puno hvala jos jednom svima a posebno Slepixu i Hudi
to ti je hudo i prije mene rekao :) tako da i hudi stisni "hvala" :)
Mene zanima ako mi može netko reći gdje mogu nabaviti IIS za Windowse 7, osim na dvd-u s Windowsima ?
Mene zanima ako mi može netko reći gdje mogu nabaviti IIS za Windowse 7, osim na dvd-u s Windowsima ?
pa kaj nemas na Turn on and off windows fetures? tam trebas ukljucit....
Viele danke! :)
Viele danke! :)
stisni gumb stisni gumb ;)
molim pomoć!
upustila sam se u avaturu mjenjenja onog što radi (WinXP i Dreamweavera8) i
prešla na Win7 i DW Cs5
Dešavaja mi se hrpa gluposti
među jedom od njih je i neprestano kreiranje .tmp filova
možda je ova greška razlog :/
kako to ispraviti
Izgleda da ti aplikacija ne gleda na wwwroot folder nego na neki drugi?
http://www.vishwamohan.com/post/2007/05/26/Server-Error-HTTP-Error-50019-Internal-Server-Error.aspx
ono gore sam nekako sredila
ali sada se javlja novi error
hvala !!!
za sada sve radi