Igranje bez instalacije

poruka: 8
|
čitano: 2.558
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Igranje bez instalacije

bok, ovako,na prijenosnome HDD imam  igre( GTA4,cod1,cod2) koje sam od svugdje skopirao,od frendova pa do škole,ali nisam skopirao instalaciju nego samo npr mapu activision ,ali ih komp nemože pokrenuti (znam zašto) ali šta ja trebam u registryeditor napisati da igra valja  (radi se i o drugim igrama). I dali je to uopće izvedivo?

PUC´ GA MEDO

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Igranje bez instalacije

Mislim da je praktički nemoguće sam napisati registry sam da ti se igr mogu pokrenuti, a i ne vjerujem da postoje programi koji to mogu. Tako da jedino riješenje nabaviti instalaciju ili kopirati registry od tih računala.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Igranje bez instalacije

dobra ideja,probat ćuNamigiva

PUC´ GA MEDO

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Igranje bez instalacije
neke igre imaju u svom instalacijskom folderu mali programčić koji doda potrebne registy ključeve... samo klikneš na taj file, i pita te želiš li instalirati to i to, klikneš yes, i nakon jedne sekunde, možeš igrati igru...

samo, problem je što ne znam kakvi su to fajlovi i koje nastavke imaju...
17 godina
Igranje bez instalacije

ja sam imao sreće, pa su mi čak 2 igre tako radile, spore i wow, obadvoje kopirao od frenda

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Igranje bez instalacije

Obicno su u xp-u imali one ikonice s plavim kockicama (ko rubikova,samo sve plave)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Igranje bez instalacije
netko,netkovic kaže...

Obicno su u xp-u imali one ikonice s plavim kockicama (ko rubikova,samo sve plave)

e to!

kakve nastavke su imale?

16 godina
neaktivan
Igranje bez instalacije

.reg

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice