Imam problem sa wireless konekcijom sa navedenim laptopom,naime instaliram drivere uredno,prepozna mrezu...ali nece da se konektuje nikako...ostali uredaji se normalno spajaju.
Zna li netko mozda sto je uzrok?
Imam problem sa wireless konekcijom sa navedenim laptopom,naime instaliram drivere uredno,prepozna mrezu...ali nece da se konektuje nikako...ostali uredaji se normalno spajaju.
Zna li netko mozda sto je uzrok?
također kupio danas i nemogu na net, instaliram drivere za chipset grafulju i sve to i nece da se poveze(zicno).
Uspio sam srediti.Nije bilo do lapa,vec do routera,upgreadao sam firmware routera i to je to.
Jel zna tko zašto se na dotčnom laptopu neće uključiti wifi? Ona lampica gore-desno je uvijek narančasta, nikako da postane bijele boje. U hp wireless asistantu piše da ode na on ili off kada se taj gumb pritisne ali piše da je wlan disabled. Instaliravao sam razne drivere i ništa, zna možda netko u čemu je problem ili mi može preporučiti neke drivere? Hvala!
Atheros wlan driver skini,imas na hp-ovoj stranici.
Ok, hvala, budem probao pa javim... inače laptop nije moj, pa sad nisam u mogućnosti to isprobati!
Btw. instaliravao sam ja neke drivere sa hp-ove streanice, samo bilo ih je više za wifi za taj model, nisam znao točno koji je pravi.
Vlasnik sam tog modela i imao sam problema s driverima, eto to mi je jedina zamjerka, to skidanje drivera. Jednostavnije bi bilo da su na cd-u.