HP laptop problem

poruka: 4
|
čitano: 1.149
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
HP laptop problem sa dizanjem windowsa

Imam windows 7 ultimate x86...

Nakon instalacije nekih USB drivera... vezano za program Robot Millenium v21... resetirao sam komp.

Od tada mi se nakon onog učitavanja win 7 pojavi plavi ekran na kojem piše neki problemi sa memorijom, a prebrzo se pogasi da bi uspio pročitat o čem je riječ...

Nakon automatskog resetiranja nudi mi onaj recovery... pokušao sam više puta ali bezuspješno...

Na C: particiji mi je instaliran win 7, a na toj particiji imam jako puno važnih projekata i ostalih stvari...

Mislio sam prvo reinstalirat windowse bez da formatiram C: disk, ali imam samo 500 MB slobodno... tako da to ne mogu napravit...

Zna li netko kako da podatke sa C: diska prebacim na Memory stick ili nešto sl.?

Ili jel mi zna netko reći nešta više o onoj opciji da nabavim neki linux koji bi se bootao sa cd-a bez instalacije pa da tako spasim podatke?

Ili jel netko zna kakvu drugu opciju?

Hvala puno!!!!

0 0 hvala 0
16 godina
HP laptop problem

Pokušaj izvaditi disk iz laptopa i umetni ga u desktop računalo ako imaš, pa probaj si onda sve prebaciti na hard od desktopa. kasnije mozes formatirati i reinstalirati windowse pa vratiti podatke na laptop hard. To bih ja napravio, al ja nisam inače baš praktičan, pa ako ima neku drugu ideju, slobodno se ubaci Osmijeh

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!

0 0 hvala 0
17 godina
RE: HP laptop problem sa dizanjem windowsa

- slobodnih 500MB je premalo za normalan rad sistema. Već to može biti uzrok. Uz vrlo moguće probleme vezane uz crackove i tko zna kakve drivere dosta očekivani rezultat.

- o važnosti podataka se misli prije nego se desi problem.

- za liveCD je preporuka (Ubuntu 10.04.1 LTS (Lucid Lynx) PC (Intel x86) desktop CD = 685MB) ili bilo koja verzija recimo ovdije.

Koliko podataka misliš spasiti kopiranjem na USB flash disk, dali će ti svi podatci bit dostupni itd.. tek ćeš vidjeti.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan
RE: HP laptop problem sa dizanjem windowsa

nemam stolno računalo nego 2 laptopa :(

probat ću onda s ovim Ubuntu linuxom... koliko god da uspijem spasiti podataka dobro je :D :D

Hvala puno!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice