Pozz :)
Imam gore navedeni laptop i zelim reinstalirat windowse na njemu.Ispod laptopa sam dobio CD-key za originalne Windowse.Ja neznam kako da ih reinstaliram,tj. od kuda da ih skinem???
Unaprijed hvala
Imam gore navedeni laptop i zelim reinstalirat windowse na njemu.Ispod laptopa sam dobio CD-key za originalne Windowse.Ja neznam kako da ih reinstaliram,tj. od kuda da ih skinem???
Unaprijed hvala
Unaprijed hvala
O kojem Windows OSu se radi?
Unaprijed hvala
stavi cd i pokreni setup - ostalo ce sve samo napravit samo stisci next i nemoj nista formatirati - nemozes pogrijesit - samo pusti sustav nek radi svoje - ti samo daj komande kad te zatrazi...
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
Koga zvati? Kod mene je isto došla licenca za W7 Home Premium x64 na laptopu, aktivirao, nisam nikoga zvao.
Za pitanje iz teme. Skini W7 za koji imaš licencu negdje sa interneta, možeš naći i preko torrenta.
Kad budeš završio instalaciju Winsa, vidjet ćeš u Properties na My Computeru da ih trebaš aktivirati. Pitat će te možda ponovo za tvoj key, ukucat ćeš ga, onda će vjerovatno reći da se mora povezati na MSove servere da završi aktivaciju ti to prihvatiš tj. klikneš ok. To potraje koji min i na kraju ti kaže da je aktiviran ili nije (ako još neko ima tvoj key).
Ne treba t torrentt, skini si odavde verziju koju trebaš, kad te traži upiši key koji imaš, kad ga instaliraš, desnim klik na my computer>properties, na dnu ekrana odaberi activate windows i gotov si.
Official Windows 7 SP1 ISO Download Links (English)