HDMI na HDMI problem

poruka: 11
|
čitano: 2.198
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
HDMI na HDMI problem

Evo imam Graficku ati 5850 i monitor LG W2261V i kupio sam hdmi kabel, ukopcao hdmi u graficku i u monitor hdmi, najnoviji driveri, kad sam upalio imam nekih 1cm od ruba monitora mi se skupi rezolucija, namjestim to catalyst pa scaling options.... pa overscan stavi na nulu...... ali problem se vrati svaki put kad resetiram komp, ugasim monitor i sl.

powered by sashab
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: HDMI na HDMI problem

Meni se to sa ovim zadnjim Catalystom 10.8 počelo događati, prije sam imao 10.4 s kojima nisam imao takvih problema. Ne znam kako riješiti problem, nažalost, osim da probaš sa starijim Catalystom.

16 godina
protjeran
HDMI na HDMI problem

Bilo tko?

powered by sashab
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WTF??
16 godina
protjeran
Mirko935 kaže...
WTF??

Mislim nekakvo riješenje, probao i sa starim driverima isto se događa! :)

powered by sashab
16 godina

Uđi u Catalyst, pa poslije toga u desktop and displays. Vidjet ćeš monitor u donjem lijevom kutu prozorčića. U njegovom gornjem desnom kutu je neki mali crni trokut, stisni to i prikazat će ti se Configure i Identify Displays. Stisni na Configure i tu nađi opciju enable gpu scaling. Kad ju uključiš trebalo bi sve raditi.

Ako vam treba pozivnica za Lockerz javite mi se na pm, ili na e-mail
16 godina
neaktivan
HDMI na HDMI problem

Da...stavi 10.7 drivere i neces imat brige.10.8 imaju taj problem.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HDMI na HDMI problem

Catalyst downgrade na 10.7 nes imati problema :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sashab kaže...
Mirko935 kaže...
WTF??

Mislim nekakvo riješenje, probao i sa starim driverima isto se događa! :)

Aha, pa tako napisi onda, ovako je zvucalo kao da si potpuno ignnorirao moj post. NHF ;) No i dalje mislim da bi to trebalo pomoci, kao i jos par ljudi, kao sto vidis; bas cu probati kad dodjem doma.
15 godina
HDMI na HDMI problem

dal možda tko zna o kakvom se ovdje problemu radi, ovako: kad spojim grafu i lcd tv hdmi kablom prvih 20 min sve radi normalno nakon toga se slika zacrveni, može se sve vidjet samo je slika blijedo-crvene boje i nema povratka dok ne restartam komp, dok kad spojim graf. i lcd sa dvi/hdmi kablom sve radi odlično....probao sam razne hdmi kablove male i velike, skupe i jeftine i ništa nije uspilo...pa ako netko ima prijedlog...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To ne podešavaš preko kompa nego direktno preko rezolucije na tvom monitoru

BASSO
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice